Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkk2

Antykoncepcja po 40

Polecane posty

Gość kkkkkk2

Czy podczas seksu z kobietą po 40 nadal muszę używać gumki? Seks w prezerwatywie nie jest zbyt przyjemny, a słyszałem że szanse na zapłodnienie po 40 roku życia nie są zbyt wielkie. Czy są tu panie które już nie stosują antykoncepcji w tym wieku? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gośćlaluna
Ja nie stosuje antykoncepcji,no coz mam meza,kochamy sie kilka lat mam42 i nie zaszlam w ciazy,ale nie daje gwarancji ze kazda tak ma

Gość kkkkkk2
gośćlaluna Ale nigdy nie stosowałaś czy po 40 nie stosowałas? Jak czesto uprawiacie seks? Nie boisz sie o ciążę?

Gość gośćlaluna
Pislam wyraznie kilka lat nie bralam wiec jeszcze przed40 tak38mialam codzien sie kochamy z mezem dwa trzy razy minimum nie nie boje sie ciazy bedzie to bedzie mamy dziecko7lat ma

Gość gośćlaluna
I uprzedzam nie chodzi mi o500+ bo to smieszne za tyle to psa nie utrzyma sie jak ktos niewiem ma kobiete40+niech wie,uwierzcie bo mam znajome ze zajdzie w ciaze i owulacje tez ma taka wiec ryzyko kiedy dziecka nie chcesz

Gość gość
Czy pocałunek przez szybę jest dobry?

Gość gość
kobiety po 40 boją się zajścia w ciąże ,a jednocześnie nie stosują antykoncepcji.Antykoncepcja u Polek jest tematem tabu.Jest to spowodowane już małą chęcią do sexu.

Gość kkkkkk2
Ale jak duże jest ryzyko zajścia w ciążę? Jeśli np. porówna się to ze stosowaniem prezerwatywy z młodą dziewczyną to gdzie jest większa szansa na ciążę? Jak facet uprawia seks z 20-latką w prezerwatywie czy z kobietą po 40 bez prezerwatywy?

Gość gość
Mam wrażenie, że szukasz potwierdzenia, że możesz bez obaw i bez gumki. Nie ma tak. Jeśli kobieta miesiączkuje to znaczy, że ma raczej zawsze owulację i ma szanse na ciążę

Gość gość
Moja kolezanka ma 49 lat i miesiączkuje b regularnie,nawet bardziej niz za młodych lat. Wiec owulacje zapewne tez sie często jej zdarzają.

Gość gośćlaluna
Chyba ze facet bazplodny,to nie bedzie ciazy

Gość gość
Wykastruj faceta na wtedy bez problemu mozesz wpuszczać go do pizy.

Gość gość
W tym wieku kobiety maja małe zapotrzebowanie na sex.Nie stosuja antykoncepcji i kazdy stosunek to wpadka.

Gość Oarity
No nie wiem kto wpadł na pomysł, że kobiety w tym wieku mają małą ochotę na seks! Ja mam 40 lat i ani ja, ani partner nie narzekamy ;) Jeśli chodzi o antykoncepcję, polecam tabletki Limetic, mi bardzo służą.

Gość gośćlaluna
Jezeli nie chce nie musze sie zabezpieczac,kazdy kiedys bedzie mial40lat i wiecej,chre poglady to chora glowa wiec,radze sie leczyc,kto tu opluwa czyjes uczucia,chcemy to sie kochamy na maxa i nikt nam nie zabroni,kompleksow nie mam zadnych takze w sferze intymnej

Gość gość
u kobiety po 40 jak najbardziej istnieje możliwość zapłodnienia. Jeśli nie prezerwatywy to może kapturek naszyjkowy?

Gość gość
W tym wieku twoja kobieta jak najbardziej moze zajsc w ciaze, dopoki miesiaczkuje doputy jest owulacja i ryzyko ciazy.Takze zabezpieczenie musi byc. Wez tez pod uwage że ciaza w tym wieku moze okazac sie patologiczna i płód z wadami- oczywiscie nie na 100%

Gość gość
Moja babcia rodzila swoje ostatnie dziecko gdy miala 44 lata :-)

Gość gość
gość 2016.09.22 u kobiety po 40 jak najbardziej istnieje możliwość zapłodnienia. Jeśli nie prezerwatywy to może kapturek naszyjkowy? na czym polega jego działanie? pierwszy raz się z nim spotykam.

Gość gość
W tym wieku już trzeba piz,ę tulejować

Gość gość
W tym wieku kobiety nie myślą o antykoncepcji a jeszcze często korzystają z sexu.

Gość gość
nie stosuje antykoncepcji bo od lat nie sypiam z mezem , moj mezulek funduje mi najlepsza antykoncepcje

Gość gość
Ci/pa zarasta i nie ma problemu

Gość gość
Najlepsza spirala jest bezobsługowa i jeszcze wymusza badania okresowe.

Gość gość
W tym wieku kobiety nie myślą o antykoncepcji ,tylko jakość będzie.

Gość gość
jak to nie myślą? oczywiście że myślą. Ja stosuję metodę objawowo-termiczną, która wbrew pozorom jest bardzo skuteczna. Pomagam sobie komputerem cyklu, cyclotestem myway. Dzięki niemu wiem, ze nie pomylę się w interpretacjach.

Gość gość
Po 40 też jest duża szansa zajścia w ciążę. Ja (mam 45) stosuję wkładkę antykoncepcyjną Levosert. I tylko w tym wypadku mogę mieć pewnośc że nie zajdę w ciążę

Gość gość
Jedna która mysli przed ruchoaniem

Gość gość
Do gościa 14:54." Twoja babcia rodziła w wieku 44 lat ostatnie dziecko" Teraz to kobiety w tym wieku nazywają sie młodo wyglądającymi ,atrakcyjnymi kobietami i rodzą pierwsze dziecko :-)

Gość gość
Szczerze mówiąc słyszę pierwszy raz o komputerze cyklu. Weszłam na stronę cyclotest polska i bardzo zainteresowały mnie te komputery. Któraś z was korzysta z takowego i może się wypowiedzieć na jego temat?