Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chory brat a wesele

Polecane posty

Gość gość

witam. niedługo w mojej rodzinie jest wesele , bliskiej rodziny. niedawno u mojego brata wykryto nowotwór (chłopiec w wieku 12 lat). w zwiazku z tym nie chce isc na te wesele ale czuję presję ze strony rodziny ze wypada iść chociaż na slub. nie chce iść ale obawiam się ze będą krzywo na mnie patrzeć. co wy byście zrobili ?

Gość gość
W tej sytuacji bedą mieć do ciebie pretensje? Ja bym nie poszła chyba ze do kościoła czy urzędu na ślub i tyle.

Gość gość
chodzi o to ze ja nawet do kościoła nie chce isc.

Gość gość
a czy nowotwor ma oznzczac zalobe zza zycia?jeszcze zyje i byc moze wyzdrowieje.Co ma slub do choroby?

Gość gość
to że nie ma się ochoty na durną zabawę na weelu

Gość gość
Ja poszłabym tylko na ślub do kościoła. Przy okazji mogłabym sie pomodlic o zdrowie innych. Rozumiem,ze jest Ci ciężko ale lepiej,żeby Twój brat nie widział jak Ci źle. Rodzina też zrozumie ,ze nie bedziesz na weselu ale to bedzie bardzo mily gest z Twojej strony jesli pojdziesz do koscioła. Jednak to Twoja decyzja.

Gość gość
durna zabawe na weselu:Odurne to jest twoje myslenie.Nikt nie chce widziec ciepienia, ale nie znaczy to,ze ma ktos zza zycia w zalobie chodzic i pograzac chorego, pokazujac, ze pewnie musi byc zle i niedlugo wykorkuje.Skoro nie masz ochoty isc to w czym problem?Zakladasz topik i ma ktos ci przytaknac,bo inne propozycje nie bierzesz pod uwage?Wiec siedz w domu i ubierz zalobny kir🖐️

Gość gość
a Ty madralo bawilabys się na weselu wiedząc że ktoś bliski ma raka ?