Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czy uważacie że ja tu pieprze bez sensu

Polecane posty

Gość gość
probuja osiolku sie pisze:Dowszem jak ta 22lprzegruwa zakladasz te topiki bez sensu,to chyba twoja idolka i na niej sie wzorujesz:D🖐️

Gość gość
i niewiele z tego

rysiu musisz wiedzieć że na tym forum siedzi parę suk co trudnią się hejtowaniem z gościa 24/24. jest niejaka magda i iza. wylewają tu swój jad bo nie mają gdzie indziej. kto jeszcze nie wiem i nie powinno nas to interesować. one się bardzo angażują emocjonalnie w to forum. ty tego nie rób bo nie warto.

Gość gość
ty tu jestes najwiekszym odpadem 22lprzegrywu,hejt i rynsztok w jednym wiec po rowni z innymi:P

Gość gość
jak se zalozysz wlasna strone to bedziesz rzadzic kto ma s*******ac a poki co mozesz skoczyc na dzyndzla praviczku:D

widać ze hejterką z gościa brakuje szczęścia w życiu... też nie mam zamiaru przejmować się zabardzo tym forum, bo pisze tu z nudów i często wchodzę tu dla beki hates gonna hate

Gość gość
hahaha komus kaze wypierdalac a sama sie wpierdala w kazdy temat rysia:Dty za to tez masz ciekawe zycie skoru tu sie udzielasz o kazdej porze🖐️niby dla beki:D

Gość gość
Tu pisze o wiele wiecej osob. Np.mnie też przeszkadza brak wychowania, rynsztokowe słownictwo i opóźnienie umysłowe które autor wraz z przyjaciółką reprezentują. Wiele normalnych osób odeszło bo nie jest w stanie znieść zaniżonego przez te dwie osoby poziomu forum. Żegnam i Ja ;)

o każdej porze? no chyba nie, pracuje w przeciwienstwie do aspolecznych kafe prawiczków a co do 22lata to wcale sie nie wpierdziela tylko piszę ze mną, a ja z nia bo lubie

Gość gość
Rysiu srysiu czy jak ci tam naprawdę idź piepszyc gdzie indziej a nie na babskim forum.

Gość gość
hejterka buhahaha cofnij sie do szkoly podstawowej glabie 22l:D

Gość gość
Lubicie się spotkać o tej samej porze akurat bo to jeden czub pisze.

gość 14:11 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jak się nie podoba to wypierdalać i nie czytać moich tematów

Gość gość
Ponadto jak ktoś wyżej napisał: jak sobie pan/pani założy własny portal wtedy może decydować kto pisze.sam/a siedząc 24/24 pokazuje pani/pan poziom . trzeba pójść do pracy i za zarobione pieniądze założyć swoją strone.słowo w/yp/ier/da/laj na publicznym forum jest nie na miejscu i działa w dwie strony. Zgłaszam Panią/Pana do hejtstop. Żegnam.

Gość gość
To ty wypier/dalaj stąd ułomku. Nie masz innego zajęcia.

Gość gość
Obstawiam ze ten Rysio pisio głąboludek podstawowkę ledwo skończył.

wy jesteście jacyś k***a chorzy na łeb akurat podstawówke to skończyłem dawno temu i teraz 3 rok na studiach

Gość gość
studiach? chyba korespondencyjnie :D

Gość gość
Twój poziom właśnie wylazl na wierzch wiec skończ juz.

Gość gość
a mnie zawsze zastanawia fakt,jak ktos,kto po polsku nie potrafi sie wyslowic i wali bledy gramatyczno-ortograficzne studiuje:Dchyba gorszego kalectwa nie ma ,niz nieumiejetnosc pisania we wlasnym ojczystym jezyku,ale uczenia sie obcych jezykow:D

Gość gość
Dash Rysiu dziś - Olej te hejty tych debili. ;) Nie daj się sprowokować bo ściągną cię do swojego poziomu a potem zniszczą doświadczeniem. ;D