Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o mnie myślicie drogie Panie

Polecane posty

Gość gość

Na codzień zadbany mężczyzna po 30, lubiany i szanowny przez koleżanki z pracy, sąsiadów. Przystojny, w stałym związku z dobrą praca. A w weekend gość od stolca hihi na forume kafe

Gość gość
to się prawie idealnie tyczy mnie, z jednym małym wyjątkiem: nigdy w weekend nie siedzę na kafe, za to w tygodniu codziennie mniej więcej od godz.16.30. Myślę, że jestem cool :classic_cool:

Gość gość
Takie bajeczki to dzieciom,c***y :classic_cool:

Gość gość
Ja też myślę że jestem cool dodam że na codzień mija mnie dziesiątki kobiet i żadna nie ma pojęcia że lubię pisać o stolcu hihi

Gość gość
Takie pisanie nie traktuje jako zabawy. Wg mnie jesteś zaburzony. Ale po co ci to pisać. Napiszesz że jesteś zdrowy i piszesz tylko w eter. Dla mnie pisanie o fekaliach czy po chamsk dużo mówi o człowieku, tj. o jego braku dobrego wychowania i kultury osobistej. Przy rodzinnym obiedzie czy uroczystościach rodzinnych nie zarzucasz takich tematów. Wyśmialiby cie i kazali zamknąć buzię.

Gość gość
a ja wstawiam zdjęcia swojej dópy w czasie gdy dziewczyna pieści mnie oralnie, mówię "wolniej kochanie" i naciskam przycisk "wyślij" :P Oczywiście dziewczyna niczego nie podejrzewa:D

Gość gość
Bo ja wiem Lubie to i sprawia mi to przyjemność, w realu mało zabawne to by było

Gość gość
jak już wielokrotnie wspominałem, w realnym życiu w ogóle nie poruszam tematu kupy, tzn. nie że się wstydzę i jak puszczę bąka przy dziewczynie to lecę zaraz do spowiedzi, ale po prostu uważam ten temat za zbyteczny i nie warty uwagi czy dyskusji. Natomiast kafeteria jest miejscem gdzie szamam kupę aż mi się uszy trzęsą i wszystkim szmatom sram do ryja 🖐️