Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny , czy wystarczyl by wam seks raz gora trzy razy w miesiacu

Polecane posty

Gość gość
no widzisz a ja jestem chudz szkapa :) przesadzilam az tak chudz nie jestem jestem szupla i chyba dosc atrakcyjna kobieta ( tak zdarza mi sie slyszec) a moj maz wiecznie zmeczony no ale jak pisalam zostawiam go zaraz samego to sobie bidulek odpocznie

Gość gość
wczoraj po kilku glebszych z kolezankami doszlam do wniosku ze zwyczajnie bede meza zdradzac , narazie nie mam z kim ale to nie powinien byc duzy problem , wprawdzie mam 40 lat ale jestem szczupla zadbana dlugowlosa blondynka i raczej panowie lubia moje towarzystwo

Gość gość
i jeszcze wam powiem ze juz na ostrej bani dziewczyny zamowily mi w necie czarnego wielkiego ...... fiuta :o

Gość gość
Mi by nie wystarczylo ,ja nam 38 lat a moj mąż 44 lata sex co drugi ,trzeci dzien razem 22 lata ,to chyba zalezy od temperamentu my mamy taki sam:)

Gość gość
A ja od 3 miesięcy nic i nic :/ ale mam zakaz od lekarza ( ciąża zagrożona), do tego mam sie kontrolować aby nie podniecać sie zbytnio a o przechodzeniu orgazmu nie ma mowy. I tak jeszcze zejdzie mi z 10 tygodni :/ Ale czego sie nie zrobi dla dziecka. Jedynie podziwiam męża, ze jest taki cierpliwy i jeszcze mnie wspiera w tym temacie.

Gość gość
ale ja nie jestem w ciazy zagrozonej , jestem nie stara i chetna a na meza juz sie patrzec nie moge , chce mniec faceta , prawdziwego faceta a nie dupka wiecznie zmeczonego nie wiadomo czym