Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteria w plusach i minusach

Za co lubicie Kafeterię, a za co, gdybyście mogli, byście ją całkowicie usunęli?

Polecane posty

Gość Kafeteria w plusach i minusach

Lubię za: 1. Ciekawych, inteligentnych, sympatycznych i normalnych Użytkowników, którzy tutaj bywają. 2. Łatwość korzystania w wersji mobilnej. 3. Segregowane tematy (chociaż bywa to nieprzestrzegane, ale to, w sumie, żaden problem). 4. Codzienny powód do śmiechu do łez oraz głębszego zastanowienia się (nawet nad prowokacjami, które bywają często nie tak oderwane od prawdziwego życia, mimo wszystko...). Nie lubię za: 1. Kilku U/(u)żytkowników, którzy psują charakter strony (nicków nie wymienię; zresztą: każdy ma inne gusta i może mają oni "Fanów"). 2. Litry wylewanej złości, frustracji, nienawiści, głupoty, idiotyzmów (ale to "uroki" wielu for). 3. Brak dostępu do natychmiastowego usunięcia tematów, które są albo obraźliwe, albo łamią prawo, albo też-mimo próśb-zostają tu latami, mimo, iż dany wątek jest już nieaktualny, z jakichś przyczyn. Myślę, że to wszystko, co widzę w pozytywach i negatywach w tym miejscu. A jakie są Wasze przemyślenia na temat Kafeterii? Co w niej się Wam podoba, a co-wręcz przeciwnie?

Gość gość
Ja lubiłam kafeterię, ale ostatnio nawet kupowe podszywy są podłej jakości:(