Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem od kilku dni w plu i

Polecane posty

Gość gość

Coz moge powiedziec :D menel srajacy w parku przebil wszystko no a teraz u mnie na osiedlu w bloku obok imprezka. Polaczki dra mordy, przeklinaja, slychac ile w nich nienawisci, oczywiscie narabani. Ehhh a u mnie na przedmiesciach sredniego miasta East Midlands cisza i spokoj i piekne widoki na cale miasto a tu taka beznadzieja, blok kolo bloku itd. W dzien dzieciory dra mordy cale dnie a wieczorem starsi, no po prostu wspaniala polska :D na szczescie za kilka dni wracam do UK :D kocham wracac po kilku dniach, bardziej wtedy doceniam to piekno ktorenie w UK spotkalo, to ze wyjechalem kilka lat temu :D kocham Cie UK!

Gość gość
BUEHEHEHEHEHEEEEE sprawdzilem po IP i gosc pisze z londynu a nie z Polski pasozyt mysl ze ktos sie da nabrac na te jego bajeczki BUEHEHEJEJEJEJEHEEEEEEEEE:D W PL pelna kultura i cisza nocna po 22 w uka nie ma nawet czegos takiego i hindusy i angole dra mordy cała noc bez konsekwencji w tej muzułmanskiej Małej Brytfanii :D

Gość gość
Pocieszaj sie przyglupie. Prawde napisalem. :D

Gość gość
East Midlands = angielskie pierdziszewo :D wawa rzadzi pasozycie na benefitach :D

Gość gość
Jestem Brytyjczykiem a co robicie w PL to ja dobrze wiem, bo miałem pecha się tam urodzić. Ale błąd już naprawiony.

Gość gość
Przyglupie malpy dra te osrane japy od kilku godzin :D taaa na benefitach matki to ty gnijesz bingolu. Cale zycie na garnku mamusi pasozyt a ja ani pensa benefitow nie wzialem i na wszystko sam zapracowalem w przeciwienstwie do tego nieudacznika powyzej :D

Gość gość
Ojej ukowski smiec zazdrosci innym zabawy:D nigdy nie bedzie brytyjczykiem tylko faking forejnasem BUEHEHEJEJEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Pasozyt ciagnie benefity jak 99% osrusow i mysli ze ktos uwierzyze nie:D

Gość gość
Taaa wiedzialem ze przyglup napisze ze zazdroszcze :D jak moge zazdroscic glupoty? :D

Gość gość
Zabawa byla przednia. Pogaduszki, wrzaski, chlanie i palenie na balkonie oraz potancowka przy discopolo, no jaka atrakcyjna zabawa nie z tej ziemi :D prawie umarlem z zazdrosci :D pompa jak ch!uj z debili :D

Gość gość
Lepsze to cweluchu niż picie tatry na dachu.

Gość gość
porownujesz jakies blokowiska w PL z zapewne spokojnym osiedlem w UK. Porównaj sobie teraz Konstancin z Edmontom w Londynie i wniosek bedzie inny. Generalnie porownales 2 rozne klasy spoleczne i z twojego opisu wynika ze wywodzisz sie z jednej a w UK aspirujesz do drugiej. Teraz po powrocie do UK spytaj sie tubylcow jak Ciebie postrzegaja, czy twoje aspiracje sa spelnione...

Gość gość
My Brytyjczycy znani jesteśmy ze stoicyzmu i z angielskiego humoru. A wy polaczki-cebulaczki znani jesteście z tego, że wszędzie robicie gnój i alkony z was są. Nawet u siebie w kraju nie potraficie się zachować. Widziałem to wielokrotnie będąc w PL.

Gość gość
BUEHEHEHEHEHEEEEE sprawdzilem po IP i gosc pisze z londynu a nie z Polski pasozyt mysl ze ktos sie da nabrac na te jego bajeczki BUEHEHEJEJEJEJEHEEEEEEEEE:D W PL pelna kultura i cisza nocna po 22 w uka nie ma nawet czegos takiego i hindusy i angole dra mordy cała noc bez konsekwencji w tej muzułmanskiej Małej Brytfanii :D

Gość gość
do niczego nie aspiruje tylko porownuje moje zycie w plu (wiem wiem moglo byc o wiele gorzej) i to w UK. wniosek jest oczywisty, dlaczego nie chce nigdy wracac do plu na stale. a to co mysla o mnie inni to mam w doopie :D

Gość gość
My polacy tez mamy cie w doopie pasozycie z uka:D:D:D pasożydzie :D

Gość gość
I wszystko gra cwelu :D a teraz idz zezrec kupe znajomych :D

Gość gość
Ja już dawno nie jestem Polakiem. Jestem dumnym brytyjczykiem ot co!

Gość gość
Jestes parasite czyli faking forejnas co najwyzej :D wsbzdecik sie skonczyło w PL ? ojej wspolczujemy :D