Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać kontakt?

Polecane posty

Gość gość

Mam przykrą przeszłość od której sukcesywnie się odcinam. Jest jeden człowiek, mamy właściwie dobre relacje ale ja chciałabym zakończyć znajomość bo on zna moją przeszłość i źle się z tym czuję. W każdym razie on mi tak łatwo nie pozwoli...

Gość Lola121
To po co zrywać kontakt skoro jemu twoja przeszłość nie przeszkadza.Pamiętaj,że twoja przeszłość może wrócić do ciebie w najmniej oczekiwanym momencie i wtedy inny facet może tego nie zaakceptować a poza tym co takiego strasznego zrobiłaś,że tak ci z tym źle?

Gość gość
nie pilam, nie cpalam, nie kradlam, nie bilam, nie puszczalam sie, nie czitingowalam, wiec o jakiej przeszlosci szanowny Pimpek Sadelko mowi :D idiota

Gość gość
No właśnie nic takiego nie zrobiłam, może inaczej... Nie miałam na to wpływu i nie ode mnie to zależało. Jednak źle się czułam z ludźmi którzy wiedzieli o mojej przeszłości i ze wszystkimi już dawno urwałam kontakt. Nowo poznanym znajomym nie opowiadam o tym co się kiedyś działo w moim życiu, a nawet gdyby ktoś im powiedział to zapewne by nie uwierzyli. Z nim jest mi trudno zakończyć znjomość bo to jest ktoś bliski i dużo dla mnie zrobił, był zawsze...

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Mam 22 lata. Autorka