Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

nie ide na wesele bo to niepotrzebna strata pieniędzy

Polecane posty

po co iść na wesele do osób z którymi sie nawet nie rozmawia ? niestety dostałam zaproszenie - no, ale rozumiem, zapraszali całą bliską rodzinę. jednak ja nie idę, gdyż to strata pieniedzy... sukienka, buty, torebka, prezent itp. a jeszcze męczyc się przez kilka godzin na weselu. nigdy w zyciu :D

Gość gość
Jak uważasz. Ja chodzę do bliskich, lubianych osób, bo to ich ważny dzień. Mi było milo, że przyszło dużo osób, a byl taki niesmak jak odmawiali bez większej przyczyny. Także ja do ważnych osób chodze, do nieważnych zreszta tez jak mam kase, może i to strata pieniędzy, ale najem się, napije i wybawie do rana.

ja sie nie wybawię, bo nienawidzę takich imprez. Czułabym się przytłoczona i w oogole do dooopy, jeszcze napic bym sie nie mogła porządnie, bo z każdej strony monitoring rodziny

Gość gość
jak się kiedyś sama będziesz brała ślub to też ci będzie głupio jak cie połowa gości oleje, karma wraca...

Interesuje Cię wyjątkowa sukienka? Proponuję krótką w kolorze pudrowego różu dodatkowo z szarfą. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo serdecznie!