Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

In i Najszybszy jadą na seks randkę do Sopotu

Polecane posty

Gość gość

Różowe dziury będą brane :-D:-D:-P

Gość gość
Nie sądzę żeby się dogadali. :( 4 ;)

Gość gość
Ja nie sądzę by zostawił żonę dla ciebie 😴 to byłby strzał w łeb

Gość gość
Ale o kim ty piszesz? :O O Inie, Najszybszym, Sopocie czy dziurze? 😴 ;)

Gość gość
Skoro In z najszybszym idą na randkę, to chyba raczej nie różowe dziurki będą brane.

Gość gość
Mnóstwo osób stąd spotyka lub spotykało się na seks.

Gość gość
Chyba pedałów...

Gość gość
Chyba mało wiesz...

Gość gość
Najszybszy jest na Karaoke In z chwilą piją wino debile

Gość gość
Moim skromnym zdaniem obchodzi to...kulkę wystrzeloną w głowę pomarańczy. Dlaczego? Bo gdyby pomarańcza strzeliła sobie w łeb, kulka trafiłaby w próżnię. A lewitacja w próżni to nie jest fajna sprawa. Powolna śmierć. :( 😴 ;) 4.

Gość gość
Akurat w próżni, śmierć byłaby dosyć szybka.

Gość gość
Nie to, żebym się czepiał.

Gość gość
Nie znam się na próżniach. Myślałam, że umiera się z głodu i robi w majtki do samego końca. :( Nawet nie potrafię założyć prezerwatywy facetowi. :( ;) 4.

Gość gość
Mogę Ciebie nauczyć.

Gość gość
Gdzie mowa o Najszybszym tam Szamberium z łoniorzami:-P Jest z kobietami na Karaoke weekendowy przegrywie :-D

Gość gość
Szamberium strzel sobie ty w łeb pomarańczowa pusta Agnieszko

Gość gość
Zamawiam kurs przyspieszony. ;) Kocham weekendowy przegryw, kiedy jedni pija winko, a inni są na karaoke. Ktoś musi mieć dyżur. Prawda trollico? ;) 4.

Gość gość
Masz dyżur pomarańczowa hejterko Agnieszko? Pa klamczuszko smierdziuszko :-D

Gość gość
Dyżur na kaffe, hehehe:-) Znalazła się cieciówa na nocnej zmianie:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
sobota wieczor inek sie pojawi :D

Gość gość
Masakra. I przestrzegam przed jednym słowem. ;) :D 4.

Gość gość
Najszybszy a może przyjedziesz w góry. ;)

Gość gość
Kwoka okupuje temat by cokolwiek nikt nie napisał na cherubinka Desperatka waruj auuuuu:-D Oślepniesz cieciowa :-D:-D:-D

Gość gość
A co z Inem? Ale debile. :D 4.

Gość gość
In jest u Chwili . ;) Najek z zoną . A ty 4 z kim? ;)

Gość gość
Debile?dlaczego ich obrażasz? Debil płaci alimenty na twoje dziecko idiotko bo romansów ci się zachciało. Najek z żonka In z Chwilą Szamberiuum sama jak palec z butelką wina :-D Kuciapa ci śmierdzi bo cały dzień tu siedzisz :-O:-O

Gość gość
Dawno, dawno temu... Myślę, że jakieś 300 mil od Gracelandu w Memphis (nie pytajcie skąd ten pomysł, bo nie mam pojęcia :( ) żyła-była królewna. :P Nie była niestety ani ładna, ani mądra, ale była królewną i należało jej się wszystko co tylko zapragnęła. A królewna pragnęła tylko jednego. Przyjemności. Damy dworu, szambelan, rycerze, służące, duchowieństwo- wszyscy starali się dać królewnie upragnioną przyjemność. Której nie odczuwała. :( Ani w tańcu, ani w różańcu, ni w jedzeniu ni w piciu. Tragedia.:O Król rwał włosy z brody, królowa matka modliła się dziesięć razy dziennie. I nic. :( W końcu monarcha ogłosił: Kto da mojej córce przyjemność, dostanie ćwierć królestwa i pół kredytu hipotecznego do spłaty.:P Stawili się różni śmiałkowie. Jeden odpadł, bo był na kompletnym Haju. ;) Drugi Błędnie pomyślał, że królewna lubi jeździć windą. ;) Cóż, nie lubiła. :( Trzeci chciał ja przewieść na Najszybszym w mieście ogierze. ;) Czwarty okazał się Widmem i choć się starał, nawet go nie widziała.:( Piąty chciał być tylko na słowo "in spe". ;) Szósty pokazywał jak strzela z Kuszy.;) Siódmy zacytował kilka wierszy miłosnych ku chwale muzy Erato. ;) Był też i taki co nie był Aniołem i taki, który mieszkał w Wawie. ;) Sporo ich było. Ale królewna ani Chwili nie czuła się "spełniona". :O Wszyscy śmiałkowie ze smutkiem odjechali, a królewna popadła w cynizm- o każdej porze dnia i nocy. :P Pewnego dnia, kiedy zażywała akurat kąpieli, pojawiła się przed nią wróżka w postaci Kotki, tylko trochę Nie Teges. ;) Królewna zdziwiła się i powiedziała: -Co ty tu do cholery robisz? To moje prywatne apartamenty.😠 Przysłoniła przy tym biust i cip=kę, bo co oczywiste, była zupełnie naga.:P -Nie wstydź się mała -zamruczała wróżka.- Istnieje tylko jedna rzecz, która daje kobiecie przyjemność... Nim jednak wyjawiła królewnie prawdę, do łazienki weszła królowa i rzuciła w kotkę butem, a ta- uciekła. (królewna potem zgasiła reklamację do cechu wróżek, ale rozpatrzono ją negatywnie :P ) I teraz mam pytanie do trolli i nie- trolli kafe ;), którzy wiedzą przecież wszystko. ;) (zapewne dzięki monitoringowi, włamowi do akt i wsparciu NASA :P) Co chciała powiedzieć królewnie ta cholerna wróżka? :O :P :P ;) 4. Bo chcę wiedzieć. :(

Gość gość
4 prawdziwa satysfakcja w uścisku kobiety? kto by pomyślał. :P