Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Na świecie jest pewna pula ENERGII do wykorzystania. Im więcej ludzi tym GORZEJ

Polecane posty

Duch Święty kilka dni temu natchnął mnie taką Myślą. Wiecie co to oznacza? Należy dążyć do MINIMALIZACJI ludzi na kuli ziemskiej. Tej Energii nie przybywa - dzielmy ją. Z im większą ilością ludzi dzielimy ją tym jest gorzej jakości. Jeżeli lubicie zaś Teorie Spiskowe to pod to można by podpiąć rząd światowy i plany likwidacyjne ludności. Życie jest dawane i odbierane bezmyślnie.

Gość gość
A skąd ta teoria o ograniczonej puli energii do wykorzystania ?

Gość gość
Człowiek szuka, znajduje i wykorzystuje coraz to nowe źródła energii. Niedługo wejdzie w użycie energetyka syntezy jądrowej. To czas rzędu kilkudziesięciu lat.

Gość gość
A tak swoją drogą. Czkawko pijesz?

Nie, nie chodzi o energię potrzebną do elektryczności, nie chodzi o węgle itp chodzi o Inną Energię... Chodzi o to, że kiedy na świecie było mniej ludzi życie było piękniejsze, lepsze a to stąd, że taka ENERGIA była rozdysponowana na mniej ludzi. To całe zło na świecie i przemoc, bieda, wojny biorą się z tego nadmiaru ludzi, którzy stają się ciężarem a nie wartością dodaną. Mam zamiar pić. Co zaś do tej Energii, przez cały tydzień o tym nie myślałam, ale miałam Wam przekazać to dzielę się tym. Trzeba uważać na siebie. Wielu z Was to bardzo wartościowe jednostki. Jeśli z kimś dzielić Energię to z takimi ludźmi. Rozumiecie? nie możemy oceniać, ale jednak ludzkość dojdzie do tej fazy, gdzie każdy będzie walczył z każdym albo zginie w nierównej walce...

Gość gość
Pijesz :(

Gość gość
Ciebie i jedno nieźle brało

Gość gość
To nie był Duch Święty tylko diabeł przebrany za gołąbka.

Kościół głosi to co PR z Watykanu rozkaże :O Miejcie kontakt z Bogiem. Brało mnie i jedno, ale dziś nie weźmie. Wyjątkowo, nie piłam, by się upić, a żeby zaspokoić pragnienie.

ta mysl pochodzi jedynie od szatana bo szatan jest zabójca ludzkosci i kłamca d samego poczatku Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną; bo gdy bedziemy płodni to bóg bedzie nam błogosławił od 43:16 https://www.youtube.com/watch?v=kvXojp8jHJI

o i słynny merkaba :) ja jestem bardzo wierząca, nie wiem skąd by miał mi się szatan wziąć. kocham Boga, jestem Jego Dzieckiem. w każdym razie to rozmnażajcie się tyczy się również ZWIERZĄT. BÓG mówi nie zabijaj. a ludzie na własny użytek przekręcili parę zapisów i twierdzą, że mają jakims cudem prawo odbierać życie ZWIERZĘTOM - zwierzęta to też są DZIECI BOŻE. zabijanie Jagnięcia jest gorsze od aborcji na płodzie ludzkim.

odwołując się do logiki i emocji. Czy bardziej bolesna będzie dla rodziców utrata jedynaka czy dziecka jednego spośród ośmiorga? Im Bóg będzie miał mniej Dzieci tym bliżej będą ze sobą i z Bogiem.

zwierzeta nie sa dziecmi mamy ich zjadac na własny użytek przekręcili parę zapisów xxx udowodnij ze przekrecili maż bibli starsza od z qumram

udowodnij ze przekrecili maż bibli starsza od z qumram xx nic nie zrozumiałam :( :O xx w każdym razie udowadniać jak Jezus niewiernemu Tomaszowi nie będę, musisz uwierzyć po prostu. To, że jesz mięso i dlatego wygodnie Ci się samemu rozgr zeszyć z tego, to jedno. Drugie - jest zapis nie cudzołóż - a ludzie lubią seks, więc naginają przykazanie i twierdzą, że nikogo nie krzywdzą, LUDZIE wszystko robią na swoją korzyść, naginają prawa boskie, ale to się na nich/ na WAS zemści. xx Świat należy kochać i szanować, to nasz podarowany dom od Boga, życie to wyjątkowy czas, jeśli poświęcisz je na miłość i szacunek również do zwierząt i roślin to zostaniesz zbawiony. Nie ma innej drogi.

Gość gość
NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK PULA ENERGII!!! Wymysliłaś to sobie. Każda istota żywa rodzi się z jakims potencjałem energii, która do niej nalezy i której nie dzieli z innymi! Czkawa, naprawdę racje miał ten, kto ci doradził, żebyś nie kombinowała. Serial jakiś obejrzyj, to będzie bliżej twojego poziomu i może cię wyciszy :D

Gość gość
Ona niedawno chciała zakładać sektę. To się zaczyna robić groźne.

Gość Pani Czkawka
nie merkaba jak możesz tak bez szacunku pisać o Jezusie i Bogu z małej litery :O Bog kocha tak samo człowieka i kałamarnicę, tylko człowiek ma wolną wolę i może grzeszyć. no mniejsza o to, nie jestem groźna :D

nasza prywatna energia to musi być owoc wyobraźni albo pop kultury albo innej religii ( nie wiem jakiej? ) Im czegoś jest mniej tym się to chroni bardziej, gdy ludzkość będzie się mnożyla na potęgę to będzie już nie tak wiele warta, dążmy do zwiększania naszej wartości,a nie liczebności.

Gość gość
daltego tak wazne jest inwestowanie w odnawialne źródła energii ;)

Gość gość
To nie był Duch Święty, tylko zły duch, ewentualnie spiritus.

Gość gość
Że też każdy idiota może się uznać za natchnionego przez Ducha i wygłosić dowolną głupotę. Kościół powinien to jakoś ograniczyć.