Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja 23 on 44 lata..czy taki związek ma przyszłość?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś pierwszą? przecież dużo jest par z różnicą wieku 20 lat i to nawet ze znanych osób, np Edyta Pazura z Czarkiem mają ponad 20 lat różnicy, podobnie Piotr Rubik ze swoją żoną.. Zgłoś DDD faceci z pozycją mogą mieć dużo młodsze żony, ale to raczej jako ozdoby, to nie są równe związki

Gość gość
Właśnie 23 latki nie myślą tylko o ******iu

Gość gość
30latek też jest za stary weź sobe rownolatka ewentualnie starszego o 2lata.

Gość gość
Twoje dzieci z nim długo by się ojcem nie nacieszyły a wnuki dziadkiem tym bardziej. Jeśli nie chcesz dzieci to nie widzę przeciwskazan skoro jest chemia.

Gość tylko słodkie sny
też chce laske 23 letnią, gdzie taką znaleźć? jestem tuż po 40stce, wyglądam wiele młodziej

Gość gość
tobie przysługuje najwyżej laska inwalidzka, jak już HIV cie zupełnie wyniszczy, michał121212 :D

Gość gość
Kiedy on miał 23 lata, Ty miałaś dwa latka. ;)

Gość gość
jakiś pedofil, ja prdl

Gość gość
pedofil?? no to już chyba przesadzilas teraz, w życiu bym tak o nim nie pomyślała.. miał partnerke przede mną rownolatke z którą wyglądal dosłownie jak z mamą swoją nastolatek, bo on wygląda młodo..ona była zbyt taka poważna on jest taki na luzie...myśmy się przypadkowo poznali, nie szukał młodszej tylko tak wyszło poprostu ze zaiskrzyło między nami, sam mówił ze niespodziewal się ze będzie mieć kobietę tak dużo młodszą ale ze kocha...ja o poglądy i różnice z tym związane się nie boje tylko o to ze za wcześnie moglo by go zabraknąć... ale też zdaje sobie sprawę ze nie można w ten sposób myśleć bo kto wie co będzie, różne rzeczy się zdarzają..także nie jest powiedziane ze ja jak młodsza to będę dłużej żyć czy cos.. oczywiście on chce ślubu bo mi mówił ze jak tylko będę chciała..to ze byłby szczęśliwy bardzo..mi ciężko cokolwiek planować więcej bo świadomość wieku mi przeszkadza...ja tej różnicy nie czuje bo się dogadujemy, czuje się z nim jak z rówieśnikiem tyle ze on jest czulszy, mądrzejszy, ma dla mnie więcej czasu, umie ze mną rozmawiać i mnie słuchać..co bardzo mi się w nim podoba ale także bardzo mnie pociąga..gdy staram się żyć chwilą jest cudownie jednak gdy zaczynam wybiegac w przyszłość to robi mi się smutno bo nie wiem co będzie, czy jemu coś nie stanie się, itp..to jest najgorsze..jestem w stanie znieść bardzo dużo byle by poprostu był jak najdłużej..samo to by był jest dla mnie cholernie ważne a nie mogę mieć tej gwarancji..wiem ze z rownolatkiem też bym mieć nie mogła, z nikim..ale jednak będąc z równolatkiem tak się o tym nie myśli bo jedzie się ns jednym wózku a ze starszym już trzeba się liczyć z tym w razie czego :(

Gość gość
Oczywiście. Jesteś w wieku rozpłodowym, więc biorąc pod uwagę stan twojego ciała dasz zdrowe potomstwo.

Gość gość
stary dziad w wieku ojca kurwa jakim trzeba być zdesperowanym żeby decydować sie na to

Gość gość
Nic autorka, tak już mam, zawsze podobali mi się starsi, młodsi z ogóle mnie nie pociągają....

Gość gość
Jak bedziesz miec 30 lat, on 50. Kiedy 40, on 60, kiedy 50 - on 70. Jezu, autorko, do czego wlasciwie dazysz. Jednoczesnie lecisz na starszych i nie chcesz byc ze starszym?

Gość gość
Ostatnio umieszczałam tu taki temat tylko ,że ja 27 we wrześniu i też poznałam gościa 44letniego.

Gość gość
jakbyś czytała to bys wiedziala ze ojca mam prawie 20 lat starszego od niego, więc nie jest w wieku ojca. I nie jestem zdesperowana, ja piernicze przecieżmogłabym mieć chłopaka rówieśnika jakbym chciała bo mam powodzenie ale nie chce, bo zakochałam się właśnie w nim..co ja na to poradzę? serce nie wybiera chyba co nie? nie trzeba być zdesperowaną by poczuć coś do kogoś innego niż rownolatek..co ja na to poradzę ze rownolatkowie mi sie nie podobają. To nie jest tak ze nie chce być ze starszym tylko ze się boję!

Gość gość
Ja Cię rozumiem. Bo też miałam taką fazę, na starszego, nawet z jednym pisałam i chciałam się spotkac, ale jakoś mi po prostu przeszło.. I teraz poznałam starszego o 4 lata i teraz sama sie sobie dziwie czemu chcialam kogos z taka roznica wieku. Po prostu spróbuj jesli masz taka ochote i tego potrzebujesz albo samo się "wypali" albo nie, zobaczysz. Nie musisz brac od razu slubu, zobowiazywac sie do niczego. Po prostu lepiej go poznaj i sama zobaczysz. A opinia innych sie nie przejmuj :)

Gość gość
Do dziś I ten starszy o 4 lata wcale nie jest jakimś "gowniarzem", mysli w sposob logiczny i powazny. Wiec wiek nie ma zadnego znaczenia, jakim sie jest czlowiekiem :) Ktos moze byc mlody a glupi, mlody a madry, starszy a glupi badz starszy a madry :P

Gość gość
dzięki za odpowiedz :) wiesz, ja właśnie z nim pisze już ponad rok z początku też myślałam ze się wypali ale nie wypala się, czuje się właśnie zauroczylam bardziej, poprostu mi nie chodzi ze on starszy to dojrzalszy i ze dlatego mi się podoba, bo nie jest wcale jakiś dojrzały bardzo ja się czuje nieraz poważniejsza od niego serio, mimo wieku, ale jakoś tak się czuje z nim fajnie lubię z Nim rozmawiać, bardzo mnie pociąga, dużo razem przeżyliśmy na odległość i jedynie pozostało nam teraz przenieść teN świat wirtualny w reaalne życie a tu. już się boję boję się ze się przywiąże już samym przytuleniem którego oboj***ardzo chcemy a wiem ze jak do tego dojdzie to potem już reszta sama poleci z górki bo się zakochaMy bardziej i super niby Tylko ja tak strasznie boję się przyszłości co będzie za 10 lat

Gość gość
Nie przejmuj się tym, co będzie za 10 lat. Nikt nie zna swojego losu, tego co sie zdarzy. Umierają młodzi, dzieci, starzy.. Kiedys w ogole slyszalam, ze jakiś młody chlopak lat ok 26 poznal starsza pania w wikeu wlasnie lat 40 , i ona go przezyła :P Więc nie ma tu zadnej reguły.

Gość gość
Nie bój się. Spotkaj się z facetem i naocznie się przekonasz czy jest równietaki wspaniały w realu jak w pisaniu. Może się okazać że lubi dłubać w nosie , ciągle drapać się po jajach, nie myje rąk itp.