Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę ludzi

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę ludzi!!! Nienawidzę ich za to, ze kłamią, ze nie potrafią byc ze sobą szczerzy, ze boja sie powiedzieć sobie w oczy prawdę, ze wykorzystują, ze obgaduja, ze są pier*olonymi manipulatorami, ze nikomu nie można zaufać, ze każda gnida dba jedynie o swój je*any interes. Mam już dość tego wszystkiego, jestem samotna w tym chu*owym świecie, bo jak raz masz z kimś dobre stosunki (mowię tu o rodzinie) to na drugi dzien stosunki te ulegną pogorszeniu!!! Jak można kochać kogoś kto raz cię przytula a drugi raz grozi i szantażuje!!!!! KU*WA MAM JUŻ TEGO DOŚĆ!!! Nienawidzę tych pier*olonych ludzi

Gość Turkuć
A Wy to ludzie czy UFO-ludki?

Gość gość
Większość ludzi zwyczajnie mnie wkvrwia tym, że są idiotami. Nie rozumiem społecznie przyjętych zachowań i norm, niektóre z nich są kompletnie nielogiczne. Nie trawię, jak ludzie nie potrafią rozmawiać, ustalają sobie jakieś tabu, boją się prawdy i obrażają się za nią, jak chęć dyskusji odbierają jako atak na siebie. Wkvrwiają mnie bezmyślne ploty, mnie się od tego nie poprawia samopoczucie, a muszę tego słuchać, bo większość czerpie satysfakcję z obrobienia komuś dvpy. Wkvrwia mnie picie kawy z porcelanowych filiżanek, powaga na siłę, wkvrwia mnie konformizm, lans i bananiactwo.