Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGB

Spotkałam wczoraj faceta podobnego do mojego byłego

Polecane posty

Gość gość T
Niedługo przestaniemy na siebie wpadać,bo wyjeżdżam ;) :P i nie będę miał tu czasu wchodzić,mulatko :)

vvszechwiedzący dziś OSTRZEGAM! nie wchodzić!:o wpierdalaj chory psychicznie dewiancie.😠

Gość gość
Jak na 19lat masz bardzo duży przebieg

Gość vvszechwiedzący
nie jestem autorem tego zdjęcia autorem jest doopas żeby nie było :( z twoich ust słowo dewiant w moją stronę to sama słodkość niczym bodziec usztywniający :*

Gość gość
hahaha mulatko ?? przecież piszesz z him tą opętaną szmata z psychozą która jepie się na każdym kroku co chwila z innym. Napisz lepiej HIM jak waliło cię dwóch kolesi jak miałaś kapę alkoholowa!!

ona BDSM dziś teraz nie mam głowy do flirtów.;):P gość T dziś ja tez przez ostatnie 1,5 mies mocno ograniczyłam,bo nie miałam zbyt duzo czasu, w tym tyg wchodzę dość często, ale za parę tyg znowu pewnie wejdę max raz na parę dni czy nawet tygodni.;) a gdzie wyjeżdżasz?:)

gość dziś jasne bo ty wiesz jaki mam "przebieg"-spotykanie sie z kims czy nawet całowanie nie = od razu seks->przynajmniej dla mnie.;) ps. przebieg moze mieć samochód.;)

Gość gość
gość dziś Kotaaaarba :D

Gość gość T
Napiszę tylko że dalekoo ;) Twój ulubieniec szaleje :P spadam

Gość ona BDSM
Rozumiem Złotko. :) Wydawało mi się że nadajemy na podobnych falach. Dlatego zaczepiłam. Nie chcesz to nie będę się narzucała. :)

Gość gość
14:31 zużyta kobieta też .

gość T dziś nie jesteś moim ulubieńcem.:D:P ja tez ide🖐️;) gość dziś o widzę że pojawiła sie pani frustratka od kropek i przecinków po spacji.;) pisz sobie może ci ulży, gdzieś trzeba wyładować swoje NIEPOWODZENIA.a ja idę ogarnąć sie do wyjścia;)

Gość gość
znowu tępa szmato piszesz sama do siebie kóórwa szmato ze zyepanym łbem ?? napisz lepiej jak sie chwaliłaś jak piertoliło cię dwóch kolesi w kakalca i twoja śmierdzącą padliną ceepę!!!!!!!! mam znaleźć ten temat ? chwila moment...

Gość gość T
Kotarba>ulubieniec a nie ja :D zresztą ten koles ma chyba coś głową :classic_cool: mania.

a zostane sobie jeszcze chwile, w koncu jestem umowiona na 17.;) szukaj sobie czego chcesz, beznadziejny jesteś serio.:D razem z ta frustratka która pisze glupoty nie wiedząc nawet o kim tak naprawdę.:D różnica jest taka ze ja nie muszę tu istnieć, nie zależny mi na tym, bo i tak nie mam na to teraz duzo czasu, a od października nie będę go miała prawie w ogóle-mam normalne realne życie, a ty nie, jesteś przegrywem i chorym psychicznie nolifem.;)

gość T dziś mania (chyba prześladowcza), być moze schizofrenia i kto wie co jeszcze.:D Podobno siedział w szpitalu psychiatrycznym.:D

Gość gość
szmato jestes skończona na kafeteri ! jestes dosłownie pośmiewiskiem na tym forum po tym jak zostało ostatecznie udowodnione, że to twój kolejny projekt him :) śmiać mi sie chce z tych wszystkich ciuli którzy wierzą że pisza z mulatką hahahahaha :) ale jeszcze bardzie chce mi sie smiac z tego, że nawet w tym temac***iszesz sama z sobą, co jest dowodem na to , że powinnaś zapiertolona kóórwo natychmiast rozpocząć lecznie w szpitalu psychiatrycznym!

Gość gość T
:D :D :D

Gość gość T
Ten łysy down poprawił mi humor ;) cześć

gość T dziś no bez niego było mi w tym tyg jakoś inaczej.:D Kompletne dno, debilizm level hard.;)🖐️

Gość gość
Następnemu uchylić szpary

Gość gość
tego star**** 30 letniego co nie depiluje klate fuuu gggb jak mozesz brac takich osyfionych mezczyzn

gość 2016.09.18 30 latek to staruch?! :D🖐️ a facet, który goli klatę nie jest dla mnie mężczyzną.:D

GGGB 2016.09.18 NIE tamtej jednak nie byl przystojniejszy z twarzy...:Pi postanowilam wrocic i sprobowac raz jeszcze, a nie szukac podobnego.;)😍