Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie że mam sąsiada który od 15 lat nie wychodzi z domu ?

Polecane posty

Gość gość

Mieszka ze swoją matką, ciotką (niespokrewniona osoba ale jak rodzina), jej dwójką dzieci i ''wujkiem'' Facet ma 37 lat, w ogole nie wychodzi z domu, u nich jest ''tankowanie'' alkoholu non stop (ale to nie jest melina), palenie papierosów na balkonie i oczywiście branie leków psychiatrycznych, leki bierze on, jego matka i ta ciotka i jeszcze 13 letni jej syn tez bierze bo jest nadpobudliwy. Psychiatra przychodzi do niego do domu :D

Gość gość
Typowa Polska bogobojna rodzinka.

Gość gość
Mój sąsiad też nie wychodzi. W przeciwieństwie do swojego jest starszy i nie gazuje. Wychodził tylko do pracy, jak pracował; teraz jest na emeryturze. Wygląda jak żywy trup.

Gość gość
ja tez znam taką dziewczyne (kobiete juz), mysle ze jet po 40stce bo jak ja chodzilam do podstawówki to ona byla juz dorosla, mieszka z ojcem emerytem, brat sie dawno temu wyprowadzil, matka nie zyje... ona wychodzi tylko z psem, wątpie by miala jakis znajomych, ubiera się jak ex-zakonnica, naprawde strasznie staroświecko , zaniedbana, rozmawialam z nią ze 3-4 razy nt psa... chcialam się jakos zapoznac, ale ona widze nie chce, pogada troche i do domu :O nie pracuje, ma jakiś zasiłek stały, tyle wiem