Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podirytowany

Problem z zaspokojeniem

Polecane posty

Gość podirytowany

Witam, wszystkich Mam irytujący mnie od dłuższego czasu problem. Wraz z partnerką mieścimy sie w przedziale 20-26 lat. Kochamy się od dłuższego czasu, niestety ona dochodzi tylko podczas minetki. Oralnie potrafi nawet dojść 3 razy w czasie doby. Zazwyczaj 1 bądź 2. Ja waga około 70 kg, szczupły, atletyczna sylwetka, bez kaloryfera czy wielkich cycków, ale z zarysem i jednak męskimi ramionami. Mój penis ma 17.5cm długości i 14.5 grubości. Ufając ankietą (choć uważam je za zaniżone) mam super sprzęt. Mam cholerni wielki temperament. Niby za 1 razem dochodzę koło 10 minut co czasami mnie irytuje. Ale zaraz mogę 2 raz a to już dobra godzina, a później 3. w Sumie to potrafiliśmy sie kochać przez całą noc (rekordy to po 6 godzin) Serio. Nie daje mi spokoju fakt, że podczas penetracji nie dochodzi. Namawiam ją na spotkanie u specjalisty, ale ona sie wymiguje. Uważa że nie ufa mi w pełni, nie czuje się atrakcyjne i mi nie ufa. No ale kochamy się już od ponad roku.... Jaki może być powód, ratujcie bo od dłuższego czasu mam myśli, żeby zdradzić moją ukochaną i sprawdzić swoje możliwości z innymi kobietami, a wolał bym być wierny....

Gość gość
Co za debil z Ciebie. Większość kobiet ma orgazmy łechtaczkowe,a nie pochwowe. To najzupełniej normalne

Gość gość
Przytrzaśnij sobie drzwiami to ci przejdzie, debilu.

Gość gość
Cóż za pomocne wypowiedzi. Dodam tylko, że podczas masturbacji potrafi osiągnąc orgazm pochwowy, a na samym początku znajomości pojawił on sie kilka razy a później znikł

Gość gość
Pogieło Cie chłopkie, po 1. faceci sie z tym rodza, kobiety musza sie tegio nauczyc, srednio po 2 latach maja orgazmy, po 2. jak ma orgazm z jednej pozycji musi minac sporo czasu, zbey miec z innej i my to nie WY ze uroda czy sprzet graja mega role..tez, ale my jestesmy inne!!

Gość gość
A ty w jakiej pozycji osiagasz orgazm?