Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego zaniżają statystyke

Polecane posty

Gość gość

Według statystyk z neta z wikipedią włącznie średnia długość męskiego przyrodzenia to jakieś 13 cm. Każdy wie, że to zaniżona statystyka. Pytanie po co się je zaniża. Prędzej bym przypuszczał że będzie zawyżana by zwiększyć sprzedaż kiczowatych pigułek. Jak sądzicie?

Gość gość
Sam nie wiem a ile masz lat, może tylko kilka osób ma duże penisy a reszta faktycznie ma małe tylko w necie każdy gada że ma 20cm i więcej a tak naprawde to większosć ma między 10cm a 15cm? Według statystyk mój zalicza się do kategori duże ale jak czytam fora typu kafeteria to każdy ma "dużego".

Gość gość
zalezy jaka to średnia

Gość gość
Mam 24 lata, nie pytam kto ile ma bo w necie są sami kłamcy. Badania teorytycznie powinny byś prawdziwe. Ale 13 średnia? Serio? 20 to faktycznie przesada ale w 13 nie wierze.

Gość gość
Dodam tylko, że kiedyś przeprowadzałem ankiety ze znajomymi i każdy mówił 15-17, ale to nadal zdecydowanie więcej. Cholernie mnie to ciekawi

Gość gość
Każdy sobie dodaje centymetry, ale patrząc na Azję to tata średnia jest prawdopodobna

Gość gość
Każdy sobie dodaje co najmniej te 2cm, poza tym długość penisa jest zależna od wielu czynników i raz może być trochę krótszy, a raz dłuższy.

Gość gość
Strasznie frustruje mnie ten temat. Jak dorosły facet może mieć średnio 13 cm? to by oznaczało, że 11 czy 12 to też norma. Jestem prawie pewien, że te statystyki są zaniżane, tylko za cholere nie potrafie zrozumieć po co.

Gość gość
nie są zaniżane to statystyki w spoczynku:)

Gość gość
każdy normalny facet sobie zdaje z tego sprawę bo ma te 13 cm jak mu wisi i wszyscy mają beke z takich lamusów jak ty, którzy sie sprzedali ze swoim mikrofiutem dzieki celowej zamianie słów "w schowie" na "w zwodzie":D teraz już wie o tym twój dostawca internetu i powie o tym każdemu z kim sie bedzie chciał p troche pośmiać:)

Gość gość
rozumiesz to taka pułapka:) "średnia długośc penisów to 13 cm" nic tylko czekać aż sie pojawi dumny własciciel 20 cm zeby sie o tym pochwalić i zdekonspirować:) smutna prawda jest taka, że każdy kto uprawiał seks z kobietą wie, że 30 cm to minium bez którego ani rusz:D czyli to równiez pułapka na prawików;)

Gość gość
Piękne bzdury w ostatnich postach, jak mogłem spodziewać się normalnego podejścia do sprawy? Według mojej ankiety wśród znajomych tylko 1 osoba palnęła że ma 20, zazwyczaj mówia o 15-16 cm Ale jeśli to górny próg to kto ma średni i mały? Albo badania są zaniżone albo każdy zawyża, tylko w sumie po co? Niby azjatów jest sporo co mogło by zaniżyć średnią ale więkrzość badań jest z usa i europy więc sie nie zgadza.

Gość gość
jak masz trzy koootasy o dłg 10 cm oraz jednego dwa razy dłuższego = 20 cm i jednego dwa razy krótszego czyli 5 cm to wyciągnięciu średniej arytmetycznej wyjdzie ci 55 (łączna długość koootasów) / 5 (liczba zmierzonych koootasów) = 11cm czyli taka długośc, która nie wysępuje. móiąc inaczej średnia arytmetyczne z dłg koootasów nie informuje nas o tym jakiego koootasa ma kowalski.. już rozumiesz? przy takim podejściu 3/5 badanych jest poniżej średniej 1/5 powyżej średniej a 1/5 poniżej średniej.. gdybyś zajmował sie produkcją kondomów na rozmiar o tolerancji pół centymetra i zasugerował sie średnią arytmetyczną to nie pasowałyby na nikogo. średnia arytmetyczna pokrywa sie tylko w wyjątkowych przypadkach z wysteującymi rozmiarami

Gość gość
jak weźmiesz najwiekszego i najmniejszego koootasa i wyciągniesz średnia arytmetyczną z ich długości przez ilość to ci wyjdie 12, 5 cm. czyli 7,5 cm więcej niż mały i 12,5 cm mniej niż duzy. możesz dowolną ilość razy oskarżać posiadaczy koootasów o zawyżanie i zaniżanie wyników bo ci nie pasują do średniej i nic sie nie zmieni chyba, że jedenemu upiertolisz 12,5 cm a dugiemu przyszyjesz 7,5 cm. jak widzisz zostaje 5 cm koootasa do wykorzystania chociaż średnia zmieniła sie jedynie o 2,5 cm

Gość gość
przedo statni post: 3/5 +1/5= 4/5 czyli 80% koootasów jest poniżej średniej.

Gość gość
już roumiesz dlaczego "zaniża" sie średnią?

Gość gość
jakbyś zosał rooobin hoodem i wyrównywał róznice majątkowe zabierając bogatym tyle ile mają więcej niż średnia i dając biednym tyle ile im brakuje do średniej to zostawałoby jeszcze "w c***j" dla ciebie, że tak powiem

Gość gość
dobra pomyliłem sie. bo mnie zdenerwowałeś. post 15;23 jest tam pomyłka z rooobin hooodem też:D cała reszta w porządku

Gość gość
Dzięki za odpowiedź, tylko że tym tokiem rozumowania 60% ludzi ma koło 10cm, tylko to mało prawdopodobne chyba co nie? No i wtedy mogli byśmy uznać że średnia jest co najwyżej zawyżana. Chyba, że źle zrozumiałem i chciałeś przekazać, że zaniżają ja pokazując że takich 13 jest najwięcej ale nie jest to średnia artmetyczną realna.

Gość gość
Gdybyśmy mieli więc wyciągnąć realną wyglądało by to 13x3 6,5x1 i 26x1 =68.5/5 13.7 wielkiej różnicy nie ma chyba ze źle zrozumiałem

Gość gość
pytanie też jak te penisy sa mierzone, podam na przykładzie, penis od czubka żołędzia do dołu aż się rozpoczyna skóra łonowa ma 15cm ale do kości brakuje jeszcze jakieś 3cm. Niektóre poradniki podają ze należy mierzyć do kości łonowej więc teoretycznie zmierzysz sobie że masz 18cm a jeśli dobrze wciśniesz linijke do kości to moze wyjść nawet 19cm a prawda jest taka ze te 3 cm to tłuszcz pod skórą i sama pałka ma 15cm.

Gość gość
ja czytałem ze do kosci bez wciskania na siłe. jestem atletycznej sylwetki wiec nawet jak cisne to zyskam moze 0.5 cm

Gość gość
ja też mierze do kości i wówaczas zyskuję ok 1.5-2cm a jestem osobą szczupłą

Gość gość
te statystyczne 13cm bierze pod uwagę Azjatów, a ich są miliardy. średnia europejska jest większa.

Gość gość
Co wy macie z ta statystyka. Przez statystyke wasz penis nie bedzie wiekszy.

Gość gość
Zdaniem badań średnia europejska to 13 Interesuje się bo mnie to ciekawi, tak sie składa, że jestem zadowolony ze swojego przyrodzenia :)

Gość licealista
ja mierzyc ? macie jakies filmy badz rysunki , zalezy jak mierze wychodzi mi 17 po dolnej czesc***enisa od czubka do jader, albo 14 od czubka do brzucha roznica jest rowniez gietkim centymetrem i sztywna miarka, penis we wzwodzie, roznice duze: od wielkiego zaganiacza do liliputa heh - a to ciagle ten sam penis, ktory pomiar prawdziwy, czy mozna wyprostowywac sie tak zeby brzuch z penisem wystawal do przodu a nawet sciagac skore w strone brzuch powodujac wieksze wystawanie penisa z narzadow wewnetrznych

Gość gość
link do filmu jest pare postów wyżej

Gość licealista
czyli mierzyc we flaku i naciagac iel wytrzymam :))