Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duża różnica wzrostu

Polecane posty

Gość gość

Hej. Pytanie głównie do wysokich Panów. Czy dla mężczyzny (ok.195 cm) kobieta (165 cm) jest z góry skreślona za wzrost ? Czy liczy się dla was bardziej to, że jest atrakcyjna? Czy w ogóle przy takiej różnicy kobieta noże być dla was atrakcyjna?

Gość gość
Ja mam 160cm, moj ma 2 metry. I mi i jemu sie to podoba:)

Gość gość
wszystko razem:)zle bym sie czul ciagle sie schylajac:Dale to moje zdanie.Wole kobiete wyzsza dla samego komfortu po prostu.

Gość gość
11.13 to musicie zayebiscie wygladac jak flip i flap:Don to chyba chyba rekompensuje sobie swoj wielki wzrost:D:D

Gość gość
ze wzgledu na moj niski wzrost niestety musze wybierac te niskie bo wysokie na mnie nie patrza hehe ale bardzo mi sie podobaja;)

Gość gość
Gość 11.37 A ile masz wzrostu ?

Gość gość
No tak, jesli facet jest 30 cm wyzszy to ok, ale jak jest juz tego samego wzrostu co jego dziewczyna to wszystkim odp*****la 🖐️

Gość gość
13.02 mam 169cm wiec kurd**el:Dtak powaznie to chyba wzrost nie jest jakims wyznacznikiem piekna,szczescia etc.Mnie sie podobaja wysokie ale one mnie nie chca:Dmnie to nie przeszkadza ale innemu moze.Osobiscie tez nie chcialbym miec parnerki 30cm wyzszej:Dbo smiesznie bysmy wygladali ale nie znaczy,ze mi sie nie podobaja;)