Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce Michala od dziewic za meza !!!

Polecane posty

Ciekawe jak sie mam z tym jezusem skontaktowac, przez telefon? xD Poprosze numer do jezusa w takim razie. :D🖐️

Ciekawe w ogole swoja droga gdzie byl wasz jezus i bog gdy ludzie zdychali z glodu w obozach koncentracyjnych, i nadal zdychaja w roznych lagrach albo komunistycznych wiezieniach, CIA torturuja ludzi w ich wiezieniach, a rocznie umiera 28 miliardow zwierzat. Jak widac nie ma jezusa w sercach 28 miliardow rocznie umierajacych zwierzat, ktorych zycie to meka, i zdychaja zabijani przez czlowieka. Wiec przestan mi bredzic o bogu i jezusie, bo ze mna problemu nie mam, z****** fanatyczko.

Gość gość
O, patrzcie na Michałka. Waga mu przeszkadza. Żałosny jesteś, świrze, i to bardzo.

Gość gość
Jestem pierwsza osobą która zakładała tematy o dziewicach chętnie cie autorko poznam bo lubie masywniejsze kobiety. Czekam na ciebie!

Gość gość
17:01 A czy to Bóg mordował ludzi? Człowiek ma wolną wolę i może robić co chce. Zostanie rozliczony po śmierci. Tutaj mamy się tylko sprawdzić. Życie zaczyna się po tamtej stronie :P

Gość gość
Michaś będziesz pracować w powiecie?

Bog dal ludziom wolna wole i stworzyl ich by sie nawzajem torturowali i meczyli? W takim razie ten wasz bog jest nic wiecem jak chvjem, a wy jestescie egoistami, skoro wasz pan bog w brodzie siedzi sobie w niebiosach na krzesle i tylko patrzy jak co sekunde swinie sa zarzynane a ludziom lby obcinane, podziekuje za takiego boga, wole wierzyc w muzyke i w artystow, bo oni chociaz sa prawdziwi 🖐️

Gość gość
michał 121212121( 17:14 ) serio chcesz tu pracować?

Gość gość
Quagmire dziś Ciekawe w ogole swoja droga gdzie byl wasz jezus i bog gdy ludzie zdychali z glodu w obozach koncentracyjnych,xWiesz żydzi sami na siebie to ściągnęli. ;pPoprzez wypowiedzenie magicznego teksty gdy chcieli ukrzyżować Jezusa "KREW JEGO NA NAS I NA DZIECI NASZE - (Mat.27:25)"xTakim sposobem przejebali sobie życie

Gość gość
Quagmire dziś x Jak się z Nim skontaktować :) ? x Tu nie trzeba telefonów :) x Jeśli będziesz sam na sam ze sobą, w ciszy np. leżąc w łóżku wieczorem po zgaszeniu światła, wystarczy zawołać w myślach do Jesusa: Jeśli jesteś, pomóż mi, uwolnij mnie, daj mi wiarę, daj mi znak Twojego Istnienia jeśli jesteś... x I On Ci pomoże. Uwolni Cię. Podniesie Cię. Oczyści... Tak jak mnie :) x pozdrawiam

Gość gość
Quagmire dziś x Gdzie jest Jesus kiedy ludzie cierpią? Jest obok nich. I cierpi razem z nimi bo cierpienie człowieka to cierpienie Boga. Tak samo jak każdy rodzic cierpi kiedy widzi cierpienie swojego dziecka. x Dlatego zły doprowadza do tego cierpienia ludzi przez innych mu poddanych ludzi żeby właśnie cierpiał Bóg bo On kocha Swoje ziemskie dzieci, które stworzył. A to właśnie zły nas nienawidzi. x Z tym, że po śmierci człowieka Bóg otrze każdą łzę człowieka, który cierpiał przez innych a tego, który zadawał cierpienie odda w ręce tym, którym służył. Z tym, że już na wieczność. Na wieczne cierpienia. Bóg jest cierpliwy, miłosierny ale też sprawiedliwy. x pozdrawiam

Gość gość
Nie stosujcie antykoncepcji, bo to zlo. Ciaza i dzieciatko to dar od Boga.

Gość Michał121212
16:43 tak, taki wzrost i waga sa ok.

Gość Gosc ja
17.26 hahahahah dobre :D Wiele razy probowalam tego co tu opisujesz i wiesz co? G0wno. Uwazam, ze Bog istnieje tylko ma nas w *****. Codziennie cierpię i zaden bog mi w tym nie pomoze.

Gość gość
Bóg na krześle z brodą :D Bóg jest doskonały więc nie może być stary. Myślisz, że siedzi na tronie i wszystko obserwuje? No proszę Cię! X Zgadzam się z Hisolem. Poczytaj o żydach, a zobaczysz jaki to delikatny naród. Oczywiście nie popieram tego co zrobił Hitler, ale dlaczego jak rozmawiamy o Bogu to pojawia się temat zagłady żydów? Czy oni są najważniejsi? :D

Gość gość
"Gość ja" z 17:41 to debil michał. Nikt z nim nie chce juz rozmawiać to sam pisze do siebie.

Gość gość
Niemożliwe, żeby jakaś laska sama zgłosiła sie po takie tępe chamskie goowno. Jego przeznaczeniem jest samotna i bezdzietna starość.

Gość gość
Michal namierzam twoje IP.piszesz sam do się

Gość gość
Michał ile masz wzrostu?

Gość gość
A jeśli to chamskie goowno jest chamską i prostacką babą, to również będzie przeżywało bolesną i nieszczęśliwą samotność do końca zycia :) To sie tyczy wszystkich osób piszących ten projekt.

Gość Gość ja
Nie, gosc ja to ja. Ale fakt, podobnie napisane :D Zreszta michas jest podobno katoliczkiem wiec nie mialby powodu jechac po tej religii.

Gość gość
Nie wystarczy mieć błonę albo wymagać błony. Trzeba jeszcze być dobrym, porządnym człowiekiem, przestrzegać wszystkich przykazań, które to gooowno michał łamie włącznie z przykazaniem czystości, oraz trzeba być wiernym swojej religii, a nie myśleć o przejściu na islam z nienawiści do kobiet. Jak ktoś tonie w grzechach, to sam kult błony go nie zbawi! przeciwnie, może go jeszcze pogrążyć przed Bogiem, który nie lubi obłudy i który widzi całe zakłamanie tego obłudnika.