Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówią że jestem super a nikt mnie nie chce...usycham z samotności

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy mescy znajomi , kuzyni , generalnie faceci sami z siebie mowia ze jestem swietna, widac ze mnie lubia i chcą mojego towarzystwa. Niestety jestem dla nich aseksualna . Nie rozumiem tego. Jestem dosc ulegla, troche niesmiala ,delikatna i kobieca,z jednej strony zachowują się przy mnie kulturalnie a z drugiej jako kobieta jestem niewidzialna...co jest nie tak?

Gość gość
Niby można być pomyśleć że dają oznaki zainteresowania a jednak się sparzylam. Kiedy jeszcze chodzIłam do szkoły mialam takiego kolegę. Lezal na ławce i cała lekcję gapil się na mnie i ciągle gadał do kumpli o mnie.Zawsze był blisko itd. Inni to samo. Preza mięśnie, traktuja jak kobietę a nie kumpla. A jak przyjdzie co do czego to pokazują się z inną.. albo mówią "nie szukam dziewczyny " a za chwilę ja mają.

Gość gość
i faktycznie wychodzi na to że mnie lubią bo nawet mnie nie chcą zaciągnąć do łóżka..

Gość Gosc

Mialam tak samo. Niby - jak to sie mowi - niczego mi nie brakowalo, widzialam zainteresowanie moja osoba, ale na zainteresowaniu sie konczylo, zaden nie podejmowal konkretnych krokow. I tak bym chyba czekala do us**nej smierci, gdybym w koncu nie zmienila srodowiska i sama nie zaczela wybranemu przez siebie okazywac, ze go wybieram. Szybko zalapal, wpadl jak sliwka w kompot i zyjemy moze nie dlugo na razie, ale szczesliwie. Tobie zycze tego samego, abys sie przelamala, nie nabierala sie na maslane oczy, tylko oczekiwala konkretow, a gdy ich nie ma, to sama dzialaj. Byle z glowa, poniewaz nie chodzi nam przeciez o pierwsze lepsze portki, lecz o mezczyzne na dlugie dobre zycie.

Gość Gosc

A ja za to jestem brzydka gruba męska i mam powodzenie i ekstra faceta. Paradoks 🙄

Gość Gość

Moja koleżanka mówiła - powodzenie to ja mam ale brania nie mam

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

A ja za to jestem brzydka gruba męska i mam powodzenie i ekstra faceta. Paradoks 🙄

Ekstra to on jest wg ciebie tylko, innego nie chciały,  bo jest zbocieniem obleśnym, więc nie przesadzaj 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ekstra to on jest wg ciebie tylko, innego nie chciały,  bo jest zbocieniem obleśnym, więc nie przesadzaj 

*inne go nie chciały 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ludzie jednak nie lubią jak ktoś się cieszy czy ma powód do radości

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ludzie jednak nie lubią jak ktoś się cieszy czy ma powód do radości

Albo wiedzą więcej niż myslisz

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Niesamowite jakim smieciem trzeba być żeby nawet na forum zazdrościć  innej kobiecie związku. Szok. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Albo wiedzą więcej niż myslisz

No tak. Tu same sfrustrowane jasnowidzki. Jak komuś się układa to zaraz przepowiadaja zdrady, choroby i katastrofy epidemiologiczne. 

Gość No tak

Bo gruba dziewczyna nie moze mieć przecież ekstra faceta bo reszta chudych szlaufow i zazdrosnych kvrew by rozszarpala z zawiści. 😂 I dlatego właśnie nikogo nigdy nie będziecie mieć bo każdy fajny facet będzie wolał gruba i normalna niż chuda psychopatke 😄

Gość gosc
Dnia 19.09.2016 o 17:57, Gość gość napisał:

Wszyscy mescy znajomi , kuzyni , generalnie faceci sami z siebie mowia ze jestem swietna, widac ze mnie lubia i chcą mojego towarzystwa. Niestety jestem dla nich aseksualna . Nie rozumiem tego. Jestem dosc ulegla, troche niesmiala ,delikatna i kobieca,z jednej strony zachowują się przy mnie kulturalnie a z drugiej jako kobieta jestem niewidzialna...co jest nie tak?

Co z toba nie tak? Nie jestes ladna. Taka jest odpowiedz.Nikt ci tego w twarz nie powie, nie wypada.

Gość Redg
Dnia 19.09.2016 o 17:57, Gość gość napisał:

Bądź  dla nich kobietą nie kumplem

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Niesamowite jakim smieciem trzeba być żeby nawet na forum zazdrościć  innej kobiecie związku. Szok. 

Aniu, daj do poczytania nie tylko te teksty ale i te chamskie i prostackie swemu mężowi, tu od śmieci wyzywasz za to co sama pisałaś a nawet gorsze teksty. Będzie dumny z żony nauczycielki.:/ juz pewnie jest😂

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Aniu, daj do poczytania nie tylko te teksty ale i te chamskie i prostackie swemu mężowi, tu od śmieci wyzywasz za to co sama pisałaś a nawet gorsze teksty. Będzie dumny z żony nauczycielki.:/ juz pewnie jest😂

😂😂😂 Nie ma to jak schizofrenia 😂😂😂Nie jestem żadna Ania buahaahaha szok 🤣🤣