Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienbka na wesele

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuje dobrej krawcowej, która mogłaby mi odszyć taką sukienkę https://www.google.pl/search?q=sukienka+na+wesele&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjby9_705vPAhVBLZoKHTdwAyIQ_AUICCgB&biw=1138&bih=508#imgdii=CEwy3sfFZX6ZKM%3A%3BCEwy3sfFZX6ZKM%3A%3B79Phyf8ogbJxgM%3A&imgrc=CEwy3sfFZX6ZKM%3A Znalazłam zdjęcie w necie jakiś czas temu i teraz chciałabym taka mieć na zbliżające się wesele. Niestety po przejrzeniu sklepów internetowych i nie tylko nic takiego nie mogę znaleźć :/. Pomóżcie :)

Gość gość
O a ja kiedy szukałam sukienki na wesele poszłam do sklepu z takimi właśnie sukienkami i pani przyniosła mi łącznie 38 modeli sukienek do przymiarki w tym około 7modeli takich jak pokazujesz i jeszcze podkreślała żebym się kolorami nie sugerowała bo każdy model ma w kilku kolorach. Nie chciałoby mi się stresować z krawcowymi.

Wyjątkową suknią jest piękny prosty model w szarym kolorze z czerwono – białą kratą! Gwarantuje, że od razu się w niej zakochasz. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.