Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujący Pomocy Chłopa

Pierwszy raz : jaką prezerwatywę dobrać ? ( Przed wczesny wytrysk ? )

Polecane posty

Witam potrzebuje waszej :( Jestem chłopakiem mam 19lat i jestem jeszcze prawiczkiem. Spotykam się z Kobietą jesteśmy już razem i po rozmowach sms itp. Jesteśmy umówieni na romantyczny wieczór sam na sam. Mieszka 1h drogi samochodem odemnie wiec codziennie się nie spotykamy ale rozmowy przez telefon i sms sprawiają ze wiem ze na tym wieczorze prawdopodobnie wylądujemy w łóżku. Moja partnerka jest starsza i ma juz to za sobą a dla mnie będzie to pierwszy raz a ona raczej o tym nie wie. I teraz pytanko do was czytałem juz pełno opinie na forach i itp ale nie wiem jakie prezerwatywy wybrać. Jak to młody chłopa czasem się masturbuje i wiem ze wystrysk przychodzi mi bardzo szybko czasem zajmie mi to 3 min ale maksymalnie 9 min na przerywaniu lub zwalnianiu w szczytowym momencie. Bardzo zależy mi na tej Kobiecie a boje się ze jak przyjdzie co do czego to będzie szybko po wszystkim i ja będę nie zadowolony i partnerka również :( czytałem sporo opinii o rożnych prezerwatywach przedłużających stosunek i sam nie wiem co myśleć. Jedni opowiadają ze super pomaga i polecają oboje są zadowoleni inni znowu nie polecają skarzą się ze członek się tak znieczula ze nic nie czuć i opada lub drętwieje po stosunku ze też śmierdzi a inni mówią ze bardzo trudno dojść i przyjemności w nich nie ma. Boje się użyć normalnej prezerwatywy dlatego ze za szybko dojdę i będzie wielka klapa z tego a wtedy ja się załamie :( ale boje się tez zastosować te przedłużające stosunek bo nie wiem jak ja zareaguje :/ Doradzicie mi coś ? Kupić te przedłużające stosunek i spróbować samemu jak na nie zareaguje ? Pomocy :( Pozdrawiam Potrzebujący Pomocy Chłopa

Pomoże ktoś ? :( to ma być już jutro lub w środę :( i stresa mam masakrycznego :( Pomocy :(

Gość gość
Czy całujesz ją przez szybę? pierwszy raz tylko goła piz.ka.

Gość gość
Kup zwykłe, przymierz w domu, żeby sprawdzić czy ci się nie zsuwają. Stosunek trwa dłużej niż masturbacja bo ogólnie mniej czuć więc z tym będzie ok. Tylko ty jesteś tak zestresowany, że nie wiadomo czy ci w ogóle stanie.

Gość gość
A i zwal sobie z rana przed seksem.

Gość gość
Idź do łazienki i przed sexem zwał sobie to Ci pomoże

Gość izaaa89
A nie lepiej zabezpieczyć się w pewniejszy sposób? Jak dla mnie plastry są najlepszym rozwiązaniem.

Gość Potrzebujacy Pomocy Chlopak
Stanac mi stanie bo przy jakis tam namietnych pocalunkach i pieszczotach jestem gotowy do dzialania tylko czy przez to szybko nie skoncze :-/ i przez to bedzie klapa.

Gość gość
porazka , zleje sie po minucie

Gość gość
gość dziś Czemu tak o nim uważasz ?

Gość gość
I jak było ? :D