Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Członek chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Cześć, uprzedzam, że mam 16 lat, dlatego proszę o powstrzymanie się od chamskich komentarzy. Dziękuję W weekend po raz pierwszy widziałam u mojego chłopaka. Wcześniej tylko w internecie. Wygląda u niego trochę inaczej, ale wstydziłam się zapytać o szczegóły. Jak mu odchyliłam gumkę od majtek, to miał całego na wierzchu, to znaczy różową końcówkę. Pytałam go czy mógłby mi pokazać ten napletek, a on, że sama mogę to zrobić. Złapałam lekko palcami i chciałam założyć, ale nie dało się zakryć końcówki w całości, tylko tak do połowy, a jak puściłam, to od razu z powrotem zeszło. Czy to u wszystkich tak jest? Jak oglądałam w internecie, to widziałam, że wygląda to tak, że tej końcówki nie widać w ogóle, a na końcu jest taki ryjek jakby z napletka, którego u mojego chłopaka nie widziałam...

Gość gość
16 lat..... albo ja jestem już taka stara mając 30 lat albo ta ewolucja poszła już aż tak daleko ....

Gość gość
12 latki bawia sie w doktora. Juz przed 50 latami sie bawily.

Gość robin_z_kapturem
tak wlasnie jest - to normalne no bo mial erekcje, gdyby penis byl sflaczaly a nie w zwodzie to napletek zakryl by glowke - milego obciagania dotykania i glaskania sie po swojej myszce

Gość gość
Matko, przerabiałam ten temat 20 lat temu. Taka stara już jestem :-) Z moim pierwszym było dokładnie tak samo. Krępowałam się, odhylałam tylko majtki, oglądałam i dziwiłam się, gdzie on ma tą skórkę, o której naczytałam się w Bravo. Zapytałam go o to dopiero po kilku takich seansach, a jak przyszło co do czego, to nie umiałam jej założyć, bo od razu mu schodziła z powrotem. Taka natura. Mój mąż ma z kolei tyle tej skóry, że można by z niej dwa portfele uszyć i o schodzeniu jest mowa tylko jak zrobi się to ręcznie. Także Twojemu chłopakowi nic nie dolega.

Gość gość
Może jest. Obrzezany