Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skinny97

Czy to mogą być obiawy ciąży?

Polecane posty

Dziewczyny chodzi o to że w raz z mężem staramy się o dziecko prawie rok i nic . Współżyłam z mężem tydzień temu w dni płodne dziś rano zrobiłam test i znowu jedna kreska ale od wczoraj rana żle się czuje uderzenia gorąca najpierw myślałam że grypa mnie bierze bo tak się czułam a na wieczór silne mdłości i dziś z rana również potem lepiej się poczułam i teraz znowu silne mdłości do tego ból brzucha a raczej lewej strony na dole . Nie mam pojęcia co mi jest nigdy tak się nie czułam no bo przecież na takie obiawy ciąży to chyba by za wcześnie było . Co o tym myślicie ? Miał ktoś podobną sytuacje ?Bardzo proszę o odpowiedzi to dla mnie ważne

Gość gość
Za wcześnie na jakiekolwiek objawy

Gość gość
To moga być obIawy, ale nie ciąży, bo ciąża ma obJawy.

Gość gość
po tygodniu żaden test nie wykryje ciązy. Rób test po terminie okresu. Kiedy ma być okres?

Gość gość
No to nie ma o czym mówić póki co. A jak długie masz cykle, czy są regularne i kiedy był ostatni okres?

Gość gość
okres mi trwa 5 dni co 28-30 dni. Ostatni miałam 3 września . 2 dni mi się spóźnił najpierw nie był silny bo plamienie a po 2 dniach dopiero taki zwykły jak zawsze.