Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdjęcie do dowodu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jakiś czas temu zrobiłam sobie zdjęcie do dowodu i prawa jazdy. Wyszły cudownie. W czasie remontu zgubiły się i zostały tylko te, które dałam dla rodziców. Mama mówi, żebym wzięła zdjęcie zadedykowane dla niej, ponieważ wyglądam na nim przepięknie, poza tym nie ma czasu na szykowanie się i robienie sobie nowego, że kiedyś zrobię dla niej :) Stąd moje pytanie- czy w urzędzie przyjmą mi zdjęcie z tyłu podpisane?

Gość gość
Krzyżowniki Poznań Krzyżowniki – część Poznania, w zachodnim obszarze miasta, na osiedlu Krzyżowniki-Smochowice, która jest dawną podpoznańska wsią występującą już w dokumentach z XIV wieku.. Wikipedia Prz

Przyjmą, ale czy naprawdę wyszłaś cudownie? Kiedy to było? Przecież po zeszłorocznej zmianie wymogów dotyczących zdjęć, każdy jeden wygląda na nich jak kryminalista. :O

Gość gość
To prawda,na największej fotografii mam na twarzy coś przypieczętowane i wyglądam jakbym była ciężko upośledzona.

Gość gość
Naprawdę! Moje koleżanki wychodzą na tych zdjęciach tragicznie, mimo że są ładne, ja po prostu wiem, który fotograf w mieście jest najlepszy :P