Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

nie wiem czemu mnei serce boli

Polecane posty

Ogolnie to czuje ze w moim ciele nastepuje detoksykacja, juz za duzo rzeczy za mna przemawia, zeby nie palic tak jak pale, zeby zolka, oczy sie szybciej mecza, i serducho siada, fajny szok czuje w organizmie nie palac, wczoraj wyjaralem jednego szluga i dwa rolowane z kumplem, jak na razie 2-3 dziennie wystarczy, nie chodzi ze jak utne to nie wiem, ale nie chce odmawiac szlugow jak jeszcze nie dawno sie kazdego prosilem

smak tez odzyskuje. Paznokcie tez jednak chyba slabna od szlugow, masakra. Na szczescie koncze z tym. Wszystko przez j3bany szpital, przed szpitalem jak jaralem to tylko paczke szlugow, ktorej nigdy wczesniej nie jaralem, a w szpitalu jaralem paczke co dwa dni przez 6 tygodni i sie zdazylem uzaleznic i przyzwyczaic...

Gość gość
W w/w linku komentarz: x Piotr Zduńczyk10 miesięcy temu c Nie wierze, że ten kawałek teraz wyszedł i akurat teraz odkrywam. Wczoraj Pan się zlitował nad moją duszą i wraz z komunią świętą oswobodził z wszelkich problemów, które mnie trapiły. To jest coś wspaniałego. Szkoda, że nie każdy ma taką szanse, nasze modlitwy dla tych, którzy zbłądzili w takich chwilach. Niech Bóg wybaczy ofiarom depresji.