Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takich okolicznościach zaszłam w ciążę ?

Polecane posty

Gość gość

14 dnia cyklu kochalam sie z moim partnerem, lecz był ti stosunek przerywany. Ale kiedy on mówi ze już dochodzi, to z niego zeszłam i wszystko byłoby ok, ale ni było wytrysku. Przynajmniej on powiedział, ze nie czuł. Od tamtego zdarzenia minęły juz ponad 2 tyg i od ok tygodnia bola mnie piersi, są większe i cięższe, ale to u mnie normalne przed okresem. Boli mnie też brzuch w dolnej części, czyli też znajomy objaw. Okres mam mieć za +/- 2 dni. Czy mogę być w ciąży ? Jestem strasznie przestraszona. Pierwszy raz miałam taką sytuacje. Panikuje na maxa. CP sadzicie ?

Gość gość
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak stosunek przerywany. Słyszałaś o "kropelce miłości"? Nie panikuj... Poczekaj na okres :)

Gość gość
Tak, slyszałam o tym preejakulacie itp. Masakra się boje bo nie wiem co mam o tym myśleć

Gość gość
Nie jesteś gotowa na dziecko? Ufasz partnerowi? Może porozmawiaj z nim o tym?

Gość gość
Ufam mu i to bardzo, ale jakoś mój strach jednak jest silniejszy. Rozmawiałam nie jednokrotnie, ale to mi nie pomogło. Na dziecko nie jestem gotowa. Ten stosunek przerywany to jednorazowa akcja.

Gość gość
Więc nie kochaj się z partnerem, gdy dziecka nie chcesz jeszcze przyjąć.. :) Ja dziewicą nie jestem, mój partner prawiczkiem też nie jest, ale dziecko chcemy po ślubie :)

Gość gość
Martwi mnie to, że w tą noc było tak, że po jego orgazmie członek opadł a z tego co wiem opada tylko po wytrysku. Czy to możliwe, że wytrysk był wcześniej w mojej pochwie, ale on tego nie czuł? To mnie martwi, co się stało z nasieniem.

Gość gość
Niekoniecznie może opaść od razu po wytrysku :) Na prawdę, poczekaj tydzień... Kombinowanie i myślenie nic nie da. Jeżeli boisz się czegokolwiek porozmawiaj z partnerem :)

Gość gość
Rozmawiamy o tym codziennie. On potwierdza to, że gdy już zeszłam to wtedy opadł. Mówił, że miał już kilka takich sytuacji (sam na sam) ze orgazmy bez wtrysku się zdarzały, ale on nie chce zagłębiać się w temat jak to było.

Gość gość
Chodziło mi bardziej o rozmowę typu :"Co by było, gdybyśmy mieli dziecko.." ;p

Gość gość
Też rozmawialiśmy. Bardzo ciężko nam jest z tą myślą. Stwierdziliśmy, ze to był ostatni raz.

Gość gość
Z ciekawości - ile macie lat?

Gość gość
Nie opowiem na to pytanie. Niestety niezbyt pasuje wiek do pytania

Gość gość
Powodzenia! :)

Gość gość
Ale tak szczerze, co o tym sądzicie ? Ciąża, czy będzie okres ?

Gość gość
Telefon Zaufania 586 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: 18.00 - 23.00 Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy . Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1 medycyny, 2 farmakologii, 3 procedur wsparcia instytucjonalnego, 4 psychologii 5 prawa, Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję