Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiegi laserowe?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie: mam okropną skórę na twarzy- jest pełna przebarwień i jakiś dziwnych zmian naczyniowych widocznych na skórze. Jednym słowem: masakra! Zaczęłam czytać sporo o zabiegach laserowych i naszło mnie takie zastanowienie czy jest się czego obawiać. Jak sądzicie? Jeśli któraś z Was stosowała taką terapię to poprosiłabym o krótką opinię na temat odczuć: czy to bardzo boli itp.

Gość PeterQuill
Wiesz co mnie żona kiedyś wysłała na wizytę do jakiegoś centrum terapii laserowej, z moimi problemami ze skórą na twarzy. Miałem naczyniaki. Ponoć bardzo trudno to usunąć, bo w kilku klinikach odmówili mi zabiegu, zanim poszedłem do tego centrum. Na szczęście się wszystko się udało i moja twarz wygląda teraz całkiem znośnie

Jedynie raz byłam na takim zabiegu, w którym wykorzystuje się terapię laserową do usuwania zmian naczyniowych, które u mnie występowały na nogach. Myślałam, że jest to objaw jakiejś choroby jednak po wizycie u lekarza dowiedziałam się, że to nic groźnego i jest to częsta przypadłość nawet u ludzi młodych. Dlatego wybrałam się do pewnego Centrum Terapii Laserowej na Jaracza we Wrocławiu. Pierwsze pytanie jakie mi zadano to: jaki rodzaj pracy Pani wykonuje. Przy biurku- odpowiadam- pracuję w międzynarodowej korporacji.. To wszystko jasne- usłyszałam odpowiedź. Skierowano mnie na laserowe leczenie zmian tego typu. Po drugim zabiegu, dostrzegłam już całkiem fajny efekt. A czy boli? Mnie nie bolało w ogóle, ale zakładam, że to może być kwestia indywidualna ;)

Gość gość
U mnie zaczyna robić się to samo... tzw. "pajączki" na nogach... bardzo źle to wygląda. To gdzie polecacie wybrać się na konsultacje? We Wrocławiu mieszkam i pracuję od jakiegoś czasu...

To mówiłam Ci, ze Centrum Terapii Laserowej we Wrocławiu, na Ulicy Jaracza. Sprawdź sobie w internecie ;) Pozdrawiam.

Gość gość
Ok dzięki- właśnie, sprawdzam ofertę na stronie ;)