Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze spotkanie

Polecane posty

Gość gość

za kilka dni spotykam się z facetem poznanym w internecie. W trakcie naszej rozmowy napisał, że ma dla mnie niespodziankę.. Czy mi wypada mu coś kupować, dawać? Przecież go nie znam aż tak..

Gość gość
miesiac sie znamy

Miesiąc to już coś choć i tak jeszcze mało. Ja tam na relacjach damsko-męskich nie znam się za dobrze, ale według mnie nie powinnaś mu nic kupować. Napisał Ci, że ma dla Wiesz według mnie to facet powinien się starać o kobietę a nie na odwrót ;) Ogólnie to jestem zdania, że trochę za wczas na prezenty, itp. Jasne, że możesz kupić coś mężczyźnie, ale dopiero gdy będziesz coś do niego czuć ;) Zresztą nawet nie wiadomo czy on coś Ci chce kupić, bo rozumiem, że napisał Ci tylko tyle, że planuje niespodziankę - a to może też oznaczać, że np. chce Cię gdzieś zabrać ;P Podsumowując na razie nie kupuj mu nic, a jeśli on pod tą niespodzianką wręczy Ci jakiś prezent to możesz go przyjąć czemu nie :) Ale ze swojej strony nie musisz póki co dawać własnych prezentów ;)

Gość gość
dziękuję za odpowiedź ;) wiem, właśnie tą niespodzianką może być wszystko, a trochę te pierwsze spotkania są zawsze niezręczne :P

No cóż, jak to pierwsze spotkanie, człowiek chce wypaść jak najlepiej, po obu stronach pojawia się stres przed reakcją tej drugiej osoby i tym jak się wypadnie :) A mężczyźni (pewnie spora część) zastanawiają się dodatkowo co by tutaj jeszcze wymyślić aby kobietę zaskoczyć i wywołać miłe wrażenie. No i pojawiają się takie pomysły niespodzianek ;) A tak z ciekawości, jeśli mogę zapytać to czy to będzie Twoje pierwsze spotkanie z mężczyzną poznanym przez internet? :)

Gość gość
Ja bym mu nic nie kupowała - bo i po co...dzwnie tak factowi coś kupić z okazji pierwszej randki. Lepiej dać mu sie wykazac i pozwolic sie adorowac prezentem...mysle, że moze jakies kwaity ma dla ciebie czy jakaś inna drobnostke -kobiecie łatwiej cos kupic. Wiesz...jak on ci sie spodoba a bedziesz sie czuc niezrecznie po otrzymaniu od niego tej "niespodzianki" to moze byc doskonały pretekst do kolejnego spotkania... np zaproponowac mozesz w ramach podziekowannia za sliczny prezent obiad lub kolacje w jakims bliskim terminie.

Gość gość
dziś Tak, 2 razy wcześniej się spotykałam ale nie było niczego takiego na pierwszym spotkaniu. Po prostu spotkanie :P

gość dziś Według mnie kwiaty to nie będą, a przynajmniej mam taką nadzieję. Nie ma chyba nic głupszego niż kwiaty dla kobiety na pierwszej randce (no czyta ze obie osoby już wcześniej się znały i nie spotykają się w realu pierwszy raz, ale tutaj tak nie jest). Tutaj ten mężczyzna chce pewnie sprawić autorce niespodziankę na samym początku, więc gdyby to były kwiaty to musiałaby z nimi latać przez całą randkę... A jeśli jednak sobie nie przypadną do gustu to te kwiaty i tak autorka by wyrzuciła zaraz do kosza. Według mnie to coś innego będzie - może wspólny posiłek w jakimś "magicznym" miejscu ;) xxxxx gość dziś Czyli to Twoja taka trzecia randka, to stres będzie mniejszy ;) Życzę udanej randki i aby wyszedł z tego jakiś fajny związek ;) Powodzenia :)

Gość gość
dziś dzięki ;) Pożyjemy, zobaczymy :)

Gość gość
kwiaty do kosza? szkoda kwiatów, ja bym nie wyrzuciła