Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedyś bardzo chcialam miec chłopaka

Polecane posty

Gość gość

dziś?nie wyobrażam siebie w związku. czuje niechęć do płci męskiej, co najwyżej mogę pomanipulowac i okraść z kasy. Kiedyś chcialam kogos miec,dbać, kochac i być kochana.. Miałam dobre intencje i nawet nie myslalam o pieniądzach a doświadczenie pokazalo ze faceci są nic nie warci, i ich pieniądze powinny być nasze jesli chcą naszego towarzystwa. w innym przypadku będąc z wami przeznacza je na d***** :) nie mogę uwierzyć że z uczuciowej dziewczyny stalam się skala

Gość gość
Mam dokładnie tak samo, dobrze wiedzieć że nie jestem jedyna, wszyscy wokół mają jakieś parcie na związek, jakby był gwarancją szczęścia :D Trzymaj się siostro :)

Gość burak twarzowy
jesteś trzaśnięta.Czy ty przypadkiem nie pochodzisz z Sosnowca? Nie okradaj by to ciebie nie okradano. Mylę tak samo ale o dziewczynach ,że one lecą na kasę i to co posiadasz.

Gość gość
to szkoda, bo są naprawde wartościowi męzczyzni i szkoda by było, gdybyś to teraz ty kogoś skrzywdziła

Gość burak twarzowy
chociaż w sumie jak możesz być w związku jak czujesz do nich niechęć.

Gość gość
wartosciowi. ..pff. . chyba wygodni i cwani

Gość chłopak1991
Widocznie nie trafiłaś na tego odpowiedniego który by Cię prawdziwie i szczerze kochał. Mam nadzieje, że nie wszyscy jesteśmy (mężczyźni) tacy sami i zobaczysz że jeszcze trafisz na kogoś wartościowego :) Tak, mam taką nadzieję bo wiemy oboje że Ci zależy nadal na miłości i związku ;) Tam w głębi serca nadal tego pragniesz ;) inaczej byś nie zakładała tego wątku ;P :)