Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysteriouu

Nie zdałam 7 raz :(

Polecane posty

Gość mysteriouu

Hej , dziś miałam egzamin mam 19 lat i egzamin mam w Toruniu , w listopadzie minie rok jak robię prawko , plac zawsze szedł mi pięknie a dziś jakiś inny egzaminator i buuum , na linie najechalam . Chłopak i rodzina mnie pociesza ale ja czuje ze zawiodłam siebie i ich . Jeżdzę raz dobrze raz złe ale instruktor zawsze mówi Że jest dumny gdyż nie mam milionów pracuje na prawko a niepoddaje się . Co mam zrobić żeby zdać ? Poddać się brak sił :( moje największe marzenie żeby zdać i jeździć lecz jestem strasznie lękliwa , ostrożna i stres doprowadza do takiego kołatania serca ze nie mogę nad sobą zapanować :(

Gość gość
Spokojnie znam osoby ktore Nawet po 14 czy 20 razy zdawaly az zdaly.

Gość gość
odpuść sobie, skoro 7 razy nie zdałaś, to znaczy że nie potrafisz jeździć, a tak przynajmniej nikogo nie zabijesz

Gość gość
20 razy zdawały, a teraz sieją postrach i zagrożenie, jeżdżąc jak ostania peezda :O niektórym nigdy nie powinno się pozwolić wyjechaćna ulicę :O

Gość gość
Pić melise przed snem i rano. I ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć. Ćwiczenie czyni mistrza. I nie smutać. Powodzenia

Ja nie uważam ze osoby które zdały 20 raz są gorsze od osób które zdały za pierwszym , drugim czy trzecim . Mój instruktor uważa ze bardzo dobrze jeżdzę , ostrożnie i zawsze myśle , a nie jadę jak cepy które zdały za pierwszym i cały czas widać jak jeżdżą a chwała się ze zdali , mieliście szczęście nic więcej.