Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od wczoraj boli mnie prawy jajnik. czy to moze byc przez...

Polecane posty

Gość gość

Owulację? Też tak macie? Wcześniej jakiś nie zauważyłam żeby mnie bolało. A może to ignorowalam? Ból nie jest silny, ale wywołuje znaczny dyskomfort.

Gość gość
Jesteś pewna że to jajnik a nie jelito ? Miewasz zaparcia ?

Gość gość
Nie mam zaparć. Przez okresem to wręcz przeciwne. Poza tym to nie jest ból jelita, to zupełnie inny rodzaj bólu, podobny do tego jak w pierwszym dniu okresu, ale lżejszy. Jak lekko ucisnę to miejsce to boli bardziej.

Gość gość
Trochę mnie to niepokoi, bo właśnie to taki dziwny ból. Jakby była tam krew? Takie właśnie uczucie jakby ,,zimne". Nie wiem, może sobie wkręcam i panikuję. Mam nadzieję że to tylko owulacja i tak to jest jak pęknie pecherzyk Graffa...

Gość gość
Trochę mnie to niepokoi, bo właśnie to taki dziwny ból. Jakby była tam krew? Takie właśnie uczucie jakby ,,zimne". Nie wiem, może sobie wkręcam i panikuję. Mam nadzieję że to tylko owulacja i tak to jest jak pęknie pecherzyk Graffa...

Gość gość
Kiedy byłaś ostatnio u gina? Warto sprawdzić, czy to nie torbiel.

Gość gość
Byłam w tamtym roku, miałam USG i wówczas ginekolog nie wykrył żadnych nieprawidłowości.

Gość gość
Oj oby to nie była torbiel, pamietam jak 2 lata temu siostrze mojego ex pękła i wylądowała w szpitalu..

Gość gość
A uprawiałaś seks?

Gość gość
Już pod paru miesięcy nie uprawiałam seksu (zakończyłam związek).

Gość gość
To kara Boska za seks przedmałżeński nie wstyd ci było uprawiac seks przed ślubem i nie szanować ciała? Zamiast zachować dziewictwo do ślubu to wy wolisz się puszczać i nie trzymać cnoty do ślubu?

Gość gość
Tak puszczałam się, bo uprawiałam seksu z moim pierwszym od 6 lat. Brawo :D nie jestem katoliczką, więc wypad z mojego tematu, jak nie masz nic sensownego do napisania.

Gość gość
No może to być torbiel poowulacyjna, która sama się wchłonie, albo taka, którą będzie trzeba leczyć, ale bez paniki.. Przejdź się do lekarza.

Gość gość
gość dziś tak puszczasz bo nie zachowałaś cnoty do ślubu dla męża prawiczka

Gość gość
to po aż tyle kobiet chętnych na ślub kościelny? jak nie potrafią zachować dziewictwa do ślubu!

Gość fsdfds
tak samo - jak sobie usiądziesz na jądra i płaczesz jak bóbr oglądając komedię romantyczną

Gość gość
tak samo - jak sobie usiądziesz na jądrach i płaczesz jak bóbr oglądając komedię romantyczną

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź, trochę się uspokoiłam, innych objawów nie zauważyłam. No trzeba będzie iść do ginekologa tak czy siak :)

Gość gość
brałaś tabletki antykoncepcyjne? jak tak to nie polecam to syf powoduje raka

Gość gość
Ja ślubu Nie chciałam, tym bardziej kościelnego, trzymam się jak najdalej od tej katolickiej sekty żerującej na biednych ludziach :D

Gość gość
Nie, nigdy nie brałam antykoncepcji hormonalnej ;)

Gość gość
gość dziś Będziesz miała sektę jak zachorujesz na coś cięzkiego to od razu ci się przypomni Bozia i zaczniesz chodzić do kościoła. Będzie już za późno bo co mówisz o kościele grzech niemiłosiernie.

Gość gość
16:22 No i doskonale widać że twoją wiarę motywuje strach przed śmiercią, każda religia na tym bazuje i wymyśla, że jest coś Po drugiej stronie :D nawet nie zdajesz sobie sprawy jak prymitywne instynkty kierują twoim myśleniem. Większość ludzi potrzebuje mieć jakąś religię żeby mieć sens życia. Nie dziękuję za setkę, która bazuje na strachu tak jak wszystkie inne .