Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto zostać fryzjerem

Polecane posty

Gość gość

w tym roku kończę ogólniak,interesuję się modą urodą i ciągnie mnie w stronę fryzjerstwa. Jak myślicie warto pójść w tym kierunku, czy są jakieś specjalistyczne szkoły policealne, które dobrze przygotowują do tego zawodu, jakieś studium czy może kursy.

Gość gość
Warto. Wbrew pozorom bardzo dobry zawód. Pracę będziesz miała nawet na wojnie. Lepsze to niż doktorat z europeistyki. W najgorszym razie możesz pracować na czarno.

Jeżeli masz dryg do tego i czujesz, że to jest to co byś chciała robić to na pewno warto. Jak chce się w tym zawodzie osiągnąć sukces, to tak jak ze wszystkim trzeba się zaangażować i doszkalać. Dobre intensywne kursy kosztują, ale na pewno warto zainwestować w swoja przyszłość. Polecam Ci świetną akademię fryzjerstwa Gnatyshyn na Warszawskim Ursynowie. http://akademia.gnatyshyn.pl/pl/

Gość Milllenka224545
Warto iść za głosem serca i robić to co się lubi. Polecam Ci szkołę nova centrum edukacyjne, mają duży wybór kierunków i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Ja skończyłam technika informatyka, bo zawsze ciągnęło mnie do komputerów i jestem bardzo zadowolona. Masa wiedzy praktycznej, nie tylko teorii, do tego 2 kursy w cenie czesnego. Nie wiem jak z kierunkami fryzjerskimi i kosmetycznymi, ale zawsze możesz sprawdzić.