Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość pyta

Pocieszycielka?

Polecane posty

Gość gość pyta

Poznałam przez internet pewnego faceta. Rozmawiało nam się miło, znajomość trwała kilka miesięcy, no i w końcu namówił mnie na spotkanie. Nigdy nie rozmawialiśmy o naszych poprzednich związkach, bo i po co, ja chyba kilka razy wspomniałam czego na pewno bym nie chciała. Jednak, przy pierwszym spotkaniu, ni stąd ni zowąd, pokrótce opowiedział mi o swojej byłej. Mówił, że zabawiła się nim i go zostawiła, ale wciąż uważa, że to "kobieta jego życia". Zamurowało mnie, szczerze mówiąc, bo dla mnie było to równoznaczne z tym, że wciąż ma do niej jakieś uczucia. Tak właściwie to nie rozumiem czego ode mnie chce, bo zawsze słyszałam, że chce mnie poznać. Wyglądał jakby naprawdę zależało mu na tej znajomości, ale no właśnie... Mam być pocieszycielką po tamtej? Przyjaciółką na seks? Poczułam się nieswojo w tamtym momencie. Spotkaliśmy się jeszcze kilka razy, ale wciąż nie daje mi to spokoju. Chciałabym poznać inne opinie.

Gość gość
Jak to kobieta jego życia, to niech nie zawraca innym głowy.

Gość gość
Zorientuj się, czy się z nią kontaktuje i WPROST GO ZAPYTAJ, dlaczego spotyka sie z Tobą, czy chce tylko pogadać, czy traktuje Cię jako "zapchajdziurę" po stracie tamtej. A jak zacznie coś kręcić to daj sobie z nim spokój i niech Ci głowy nie zawraca.

Gość gość
Ja bym go zapytała wprost - skoro tamta jest twoją kobietą życia to czego oczekujesz spotykając się ze mną, wypełnienia pustki po byłej?