Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tak się zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego znajomego.Znamy się już jakiś rok czasu.Pisaliśmy od czasu do czasu, widzieliśmy się 2 razy, ale nigdy to nie były spotkania sam na sam.Potem ja związałam się z jego kolegą,przez ten czas nie kontaktowaliśmy się.Ale od kilku miesięcy jestem sama.On od pewnego czasu lajkował na fb moje zdjęcia, a 2 tygodnie temu napisał do mnie proponując spotkanie.Umówiliśmy się,ale nie przyszedł (miał być on i jakiś jego kolega, wypad na piwo).Potem mnie przeprosił, powiedział,że mu się plany pozmieniały i nie dał rady przyjść,ale nie z jego winy.Jeszcze raz przeprosił i powiedział,że spotkamy się w innym terminie,bo naprawdę chciał się spotkać.No i myślałam,że odezwie się w następny weekend,ale od tamtej pory minęły 2 tygodnie i nic, cisza. Czemu tak się zachowuje? Odezwie się czy nie, a jeśli tak to jak myślicie, kiedy?

Gość gość
fajnie się bawi

Gość gość
Bawi? Tzn. ?

Gość gość
Nie mam oczywiście pewności, ale nie sądzę, żeby się mną bawił, wydaje mi się, że to raczej nie w jego stylu. Zawsze miałam też z nim dobre, kumpelskie relacje. Ostatnio co prawda pocisnął jednym trochę dwuznacznym tekstem, a właściwie to komplementem,ale to była jednorazowa sytuacja.

Gość gość
Ktoś ma jakieś pomysły? Czemu się znowu nie odzywa od 2 tygodni już? Powinnam liczyć na to, że się odezwie w najbliższym czasie czy nie? Wiem, że kiedyś był pokłócony z moim byłym, ale teraz są znowu pogodzeni, no ale nie sądzę, żeby coś kombinował, wątpię nawet, żeby powiedział mojemu byłemu, że teraz on ze mną pisze, w tamtej ekipie wszyscy są niezłymi kombinatorami i manipulatorami. Zanim poznałam mojego byłego to z tym chłopakiem widziałam się przez 2 razy i nigdy mnie nie wystawił, więc nie sądzę, żeby teraz zrobił to celowo.

Gość gość
Dziewczyno, nie jest zainteresowany.. zajmij się sobą.

Gość gość
dokladnie, moze z twoim bylym chcieli sobie z ciebie jaja porobic, a ty sie juz widzisz z pierscionkiem na palcu. dziewczyno, zastanow sie, jesli by mu naprawde zalezalo na spotkaniu z toba to juz by sie o to postaral. A to ze lajkuje twoje zdjecia, chesz powiedziec, ze ty nigdy nikomu nie lajkujesz? Tylko tym co uwielbiasz?

Gość gość
Tak jak mówię nie sądzę, żeby sobie chciał jaja robić, zwłaszcza z moim byłym, bo na tym spotkaniu miał być z jakimś swoim kolegą, którego ja nie znam.Ogólnie to oni jechali na imprezę i chcieli mnie ze sobą zabrać,ale ja szłam na inną imprezę,ale mieliśmy się po imprezach spotkać na piwo.No ale wyszło jak wyszło.Doceniam jednak to,że przeprosił,że nie przyszedł, bo jak miałam dawniej sytuacje z chłopakami,że nie przychodzili (za czasów jeszcze nastoletnich lat) to po prostu więcej się nie odzywali albo zachowywali jak gdyby nigdy nic i chcieli umówić ponownie, nigdy żaden nie przepraszał.Wiem, niby nic wielkiego,ale doceniam.Wcale nie widzę siebie z pierścionkiem na palcu, nic do niego nie czuję, jest tylko moim znajomym/kolegą, chociaż przyznaję,że jest całkiem przystojny.Zawsze wydawało mi się,że mu się podobam,chociaż pewności nie mam,ale należy on raczej do tych nieśmiałych chłopaków. Odzywać to on się tak zawsze odzywał raz na jakiś czas, nieregularnie.Nigdy to nie było pisanie o niczym, tylko pisał konkretnie jak chciał się spotkać i wcześniej do tych spotkań dochodziło,ale to już było masę czasu temu.A co do lajkowania to ja lajkuję ludziom,których lubię,ale zauważyłam,że często jak jakiś facet zaczyna mi lajkować zdjęcia to potem do mnie pisze, a on robi tak zawsze.

Gość gość
Ten facet nie jest Tobą zainteresowany i tyle!