Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic bez Ciebie nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość

Kocham Cię i tęsknię ....za czymkolwiek od Ciebie ...

Gość gość
Już po ptakach.

Gość gość
tak bo chyba umrę niedługo na serce. czas już minął. szkoda że nie pożyje zbyt długo

Gość gość
ma sens, ma sens

Gość gość
Ja chyba też umieram..strasznie boli mnie głowa..nawet bojęsie isc na rezonans.

Gość gość
..cd.1.24 i myslę dokładnie tak samo.Bez Ciebie nic nie ma sensu.Kocham i tęsknię.

Gość gość
a kim jesteś?

Gość gość
Ja tez niedługo odejdę i na pewno to poczujesz.

Gość gość
No to chyba nie ma sensu ciągać tej farsy. Jak uważasz że życie bez kogoś tam nie ma sensu, to kończ Waść i wstydu oszczędź.

Autorko, Nie umrzesz, przeżyjesz i za jakiś czas poczujesz się całkiem dobrze. Do tęsknoty można przywyknąć i po czasie przestać tęsknić.

Gość gość
Bardzo, bardzo mnie wzruszają Twoje słowa, docierają one do głębi mego serce, nie potrafię pozostać obojętna i chcę być wdzięczna za to, co do mnie czujesz, czym mnie obdarowałeś. Kocham Cię Autorze również i życzę Ci miłego dnia.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę myśli , co czuję , dlaczego tak się zachowuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość sisi się zaprodukowała, jak zwykle :D

Gość gość
Pozwólcie jej marzyć. Jak dobrze się z tym czuje nich marzy i żyje iluzją. Zakłada tematy jak bardzo kocha tego jedynego bezgranicznie;) A on gdzie się ukrywa? W kosmosie;)

Gość gość sylwia
10.02..Gdzie tu jest napisane ze to ja??Ile jeszcze razy mam mowic ze ja nie jestwm anonimowa?!!To nie jest moj temat!i raczej uwazam że to napisał mężczyzna

Gość gość sylwia
10.22dlaczego piszesz ze zakładam jakieś twmaty??ktory np??

Gość gość sylwia
To co wy robicie jest chore!!!!po prostu chore!.Dobrze ze tu weszłam.Ciwkawe ile razy jeszcze wszystkim bedziecie wmawiać ze kogoś mam??To wasza chora iluzja. .nie moja.Jezeli cos tutsj piszę to nie piszę tego w taki prymirywny sposob i do tego zawsze jakoś się podpisuję.Ide stąd bo dopiero co sie obudziłam bardzo ale to bardzo zle sie czuję,całą noc nie spałam.Kuzwa skonczcie sobie zartowac albo zrobie z wamu porzadek.!Jak ci lafiryndo zalezy tak bardzo na moim chłopie to najpierw go sproboj namowic na rozwod a nie wrabiaj mnie w taki sposob bo ci sie to nigdy ale to nigdy nie uda!!Jesteś chora i tyle.!

Gość gość sylwia
10.02..oraz10.22.tak do ciebie mowię!!!.

Gość gość sylwia
9.56.a ty to już w ogole lepiej sie tu nie kompromituj .

Gość gość sylwia
Autorze wybacz nie chciałam Cie urazić ,pisząc "prymitywny"miałam na mysli wszystkie tematy na kafe zakładane w moim imieniu..i przedewszystkim te anonimowe.

Gość gość sylwia
Ps.i wiedz ze bez Ciebie też nic nie ma sensu./Teraz mozecie po mnie jechać ile się tylko da .No dawać,kto pierwszy??

Gość gość
znowu pisze sama do siebie, jak ja mam cie dosyć!!! nikt tego nie czyta po co to piszesz? zaśmieca tylko te tematy!!! widocznie w życiu nikt na nią uwagi nie zwraca skoro to robi i robi i tutaj zwraca na siebie widocznie. Idę stąd, bo to, co ona robi, to chore.

Gość gość sylwia
Ja sama do siebie ??ty chyba zwariowałaś.!Kolejny raz wywijasz kota ogonem!Po ci miałabym posać sama do siebie.?Jesteś chora i to poważnie chora .Wsciekas sie bo widzisz ze nie udaje ci sie mnie wrabiac w twoje tematy.Ten temat napisał męzczyzna ale ja mam na mysli to jak mnie wrabias.Co znaczy sisi sie naprodukowała?gdzie sie naprodukowałam?smieszna jesteś..i tyle!

Gość gość sylwia
13.28 Nie ja tylko ty.To co ty robisz jest chore!.Nie zalezy mi by ktokolwiek zwracał na mnie uwagę!.mam dosyć problemow.Wolę byc sama i miec spokojną głowę.Mam dzieci wiec mam co robić..druga sprawa ze od niedawna intensywnie czytam Psmo Sw.i modlę sie wiec nie mam ani czasu ani ochoty na pierdoły.!!Lecz się provokatorko bo wszedzie mnie widzisz lub wsedzie wmawiasz innym ze ja coś piszę.Albo dasz mi spokoj albo spotykamy sie w sądzie.Nie mysl ze jestes tu anonimowa bo nie jesteś.Mam znajomego informatyka bardzo dobrego zresztą.Posądzę cie o pomowienia uszczerbek na moimzyciu prywatnym..szkalowanie..stalking oraz rozwalanie malżenstwa..

Gość czarna osa
Kobieto! do Sylwii daj nam od siebie odpocząć zlituj się

Gość gość sylwia
Ja??to wy mi dajcie odpoczać od waszych prowokacji.!Na kazdym kroku czytam ze gdziescoś piszę.Rany !Odczepcie sie ode mnie wreszcie i nie wrabiajcie mnie w Bog wie co!

Gość czarna osa
Przecież nie musisz odpisywać w każdym temacie.

Gość gość sylwia
Pewna k***a(bo juz inaczej nie umiem tego nazwać)przyjeła sobie za cel zeby odbic mi męza i dlatego to robi .Wszedzie mnie wrabia w jakies idiotyczne tematy.Wszedzie pisze ze to ja.Ona jest chora.!Ja tez juz chciałabym odpocząć!.Bardzo chcę odpocząć.