Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur951205

Kocham ją

Polecane posty

Gość Artur951205

Nadal kocham swoja była dziewczynę. Nie jesteśmy razem od czerwca tamtego roku. Codziennie mi się śni. Gdyby była jakaś szansa na to żeby do mnie wróciła.. .. na prawdę chcialbym. Kocham ją. Bardzo mocno . Po rozstaniu zacząłem pić. I tak ponad rok. Ale zrobię dla niej wszystko . Byliśmy razem 4 lata . Wiktoria kocham Cie. Wszystko mi przypomina Ciebie . A bez Ciebie wszystko nie ma sensu . KOCHAM CIĘ. Bez względu na wszystko

Gość gość
wróć do niej, musi być chociaż taka sprawiedliwość, że miłość ma znaczenie. i nie pij, bo to niczego nie zmieni - i tak o niej nie zapomnisz. ja tak przepilem 3 lata tylko narażając się na upokorzenie. uwierz, że dziewczyny myślą o swoich byłych facetach. wiem to z doswiadczenia. i mówię zarówno o burzliwych, neurotycznych relacjach zakończonych porzuceniem mnie, gdzie dziewczyna się odzywa, jak i o wieloletniej miłości.

Gość Artur951205
Gdyby była możliwość powrotu... ale nie ma. Zrobiłbym wszystko żeby znów z nią być

Gość ktośtambezloginu
Ktoś coś?

Gość nie bądź peezda facet
autorze, jesteś DEBILEM!!! Przestań chlać, idź na miasto i wyrwij świeżą doope i o tej starej zapomnisz jak ci nowa da szpary, nie bądź peezda, lasek całe masy naokoło, i o wiele fajniejszych niż ta twoja stara ropucha