Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przed ślubem powinno rozwiązywać się test

Polecane posty

Gość gość

Test ochoty na seks. Wiem, że to jest zmienne ale nie wierze że ktoś się zmienia w ogiera czy też w ognistą kobietę. Dawałoby to jakiś obraz. Rozumiem miłość, wsparcie, wspólne przeciwstawianie się problemom ale przy braku seksu sorry ciężko o miłość, wierność i uczciwość małżeńską kto myśli inaczej ten zaprzecza swojej naturze. Mniej więcej u mnie wynik w skali 1-10 to 9 a żony 2 lub 1 na jej ochotę wpływa nawet zmiana pogody.

Gość gość
Który to test? Wstaw link;) K.

Gość gość
Ja testowalem zone kolegi.

Gość gość
Kusza:D niedopasowanie w seksie nie jest wcale drobne:/

Gość gość
a nie zaprzeczajac naszej naturze to mezczyzni generalnie maja wieksza ochote na seks, kobiety nie az tak i ciezej im o orgazm

kusza ma racje z niiedopasowaniem seksualnym mozna sobie poradzic np kochankiem ale z brakiem mleka:O

Gość gość
A jeśli mąż lubi mleko, a żona woli śmietankę? :O 4.

Gość gość
Bledny, zastanawiam się tylko czy powinien być 18 czy 30 procentowy. :D Test na kochanka musi być bardziej skomplikowany, należy powiedzieć mu : kup mi coś. Jeśli kupi mleko, odpada. ;) 4.

Gość gość
Mleko, kartofle, cebule można sobie kupić samemu ale masturbować się przez całe życie bo chmury mają nie taki kształt pffff

Gość gość
inaczej smakuje seks solo niż w parach i tego bede się trzymać

Gość gość
Test byłby bardzo przydatny jak by się tacy dopasowali to kupowanie kartofli mogłoby być przyjemne i wspólne obieranie nie takie uciążliwe wręcz ekscytującym wydarzeniem. Takie suche kobitki byłby szczęśliwe ze smażenia cebuli z ukochanym czy robienia sobie na wzajem kawki i herbatki. Gdzie indziej ogień w łóżku a później można i samymi owocami się żywić a pichcenie zostawić innym.

Gość kobietaszczesliwa
do gość 10:23 bardzo dobre stwierdzenie :) co do testu... nic to nie da, nie ślub jest tu problemem, ale nastawienie do trwałego związku. Większość kobietek często odpuszcza sobie starania i chęci do zadowolenia partnera. Na szczęście nie należę do większości