Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Nie ma nic gorszego na swiecie niz zwiazek, lub malzenstwo z nie dziewica!

Polecane posty

To najgorsze co moze spotkac faceta. Ryzyko wychowywanie nie swojego dziecka przy zwiazku z nie dziewica wzrasta siedmiokrotnie, niz przy zwiazku z dziewica.

Gość gość
Trzeba byc cymbalem zeby brac sobie za zone przeorana we wszystkie strony lambadziare

Gość gość
Trzeba być chorym zboczonym sodomitą, by fantazjować o seksie z niewinną dziewicą. Nie po to się jest dziewicą, żeby jakiś pies chciał pozbawić czci i godności obrzydliwym seksem

Gość gość
A ten darmozjad znowu nie w pracy

Gość gość
Tylko chorzy zboczeńcy wymagają seksu od dziewicy. Normalne dziewice gardzą takimi niewyżytym zwyrolami, którzy chcą dobrać się im do majtek! Człowiek to nie zwierzę, szanuj się pseudo-prawiczku!

Dla mnie ta blona nie jest najwazniejsza, a miec jedna zone to moim zdaniem jest nudne zycie i jalowe, tyle pieknych kobiet jest na tej planecie, a ja mam miec jedna, ktora bede rznal albo kochal, no chyba nie, ogolnie to mysle, ze jak jakas dziewczyna niewazne jaki wiek powie mi chce z toba stracic dziewictwo to mam wyjscie? xD

czy wy nie macie innych priorytetow w zyciu niz p*********e ciagle o c1pkach i blonach? :O Przeciez to jest obrzydliwe :O

Gość MałyKsiąże
My- prawdziwi mężczyźni musimy uświadamiać wszystkim puszczalskim śmieciom że takie coś jak one nie jest w cenie. A dziewicom próbujemy uświadomić że należy czekać z seksem do ślubu. Pokazujemy że mężczyźni nie cenią sobie puszczalskich, niewiernych wywłok.

Gość gość
Ty autorku nigdy nagiej baby nie widziałeś i do końca życia będziesz tryskał na monitor nieudaczniku

Gość gość
13.34 hahaha dokładnie tak. Autor tego postu to jakiś idiota który jedyną d**e jaka widział na swiecie to własna sraka

Gość gość
A jak straciła dziewictwo przed ślubem z własnym mężem ?

Gość gość
Autorze ty w życiu nawet psa nie przelecisz wiec nie zawracaj sobie tej pustej główki dziewicami

To jest ok, ale raczej takie małżeństwo się rozpadnie bo oboje nie nauczyli się panować nad emocjami i popędami. Rytuał ślubu jest bardzo ważny. W Torze taki ostateczny ślub był zawierany poprzez pozbawienie dziewictwa, więc jeśli w narzeczeństwie doszło do tego to oficjalnie byli małżonkami. Jednakże zazwyczaj pierwszy stosunek odbywał się po ceremonii przekazania kobiety danemu mężczyźnie.

tu cię Boli co? Wież że jestem lepszym człowiekiem od ciebie. Puszczało się a teraz już za późno na zmianę. Mam nadzieję że takie ludzkie ochłapy jak ty zdechną w samotności.

Gość gość
Najbardziej neguja wartosc dziewictwa te co nadstawialy dupska od najmlodszych lat i maja przebieg jak stary trabant

No wyrzuty sumienia je gryzą i targa nimi wściekła zazdrość bo wiedzą że są kobiety leprze od nich a w takim wypadku to one pójdą w odstawkę.

Gość gość
Ja to zrobiłem już chociaż nie mam ślubu i jakoś nie żałuje, nawet jakbym cofnął czas to zrobiłbym to znowu.

Gość gość
tu cię Boli co? Wież że jestem lepszym człowiekiem od ciebie. Puszczało się a teraz już za późno na zmianę. Mam nadzieję że takie ludzkie ochłapy jak ty zdechną w samotności. xxxxxxxx Z taką nienawiścią nie jesteś lepszy. Tylko siebie tak traktujesz. Nie jesteś nawet katolik, chyba że taki katolik z dooopy i teraz jeszcze bardziej nie żałuję że olałem twoją religię i rooochałem przedślubnie.

Gość Michał121212
W starym testamencie jest napisane, ze jesli mezczyzna dopusci sie gwaltu na dziewicy, to ma obowiazek pojac ja za zone, a jej ojcu zaplacic odpowiednia sume!

gość dziś Jestem Mozaistą a nie katolikiem. Bóg w starym testamencie kazał nienawidzieć takich tfu kobiet, więc jestem lepszym człowiekiem od ciebie.

Michał121212 dziś Ma obowiązek pojąć ją za żonę i nie może jej oddalić. A w przypadku jej zdrady ma obowiązek doprowadzić do jej ukamienowania.

Gość gość
Bóg kazał nienawidzić. Mam ojcu zapłacić pewną sumę i pojąć za żonę niedziewicę. Ale pier...licie :D

Gość Gość ja
Ej Michał, napisz do mnie na gg 55731245 Dam ci namiary na dobrego psychiatrę

Gość Euzelioszka
Obawiam się, że tu ju żaden lekarz nie pomoże :D

gość dziś Co ty chrzanisz? Mylisz kompletnie zagadnienia. Poczytaj sobie Pięcioksiąg Mojżesza a przekonasz się że Bóg nienawidzi cudzołożnic, każe je nienawidzieć i kamienować jak bydło.

Gość gość
Na pregierz takie szmaty lambadziary puszczalskie to od razu sie oducza dupodajstwa

Gość Franz von Suppé
Biedni Idioci. :o 1.Rekonstrukcja błony dziewiczej dzisiaj to w sumie niewielkie pieniądze. 2.Wiele dziwić, dziś, uprawia seks analny, oralny i peting, pozostają zatem nadal dziewicami mogąc mieć zaliczonych dużo więcej stosunków seksualnych niż nie dziewice. i Zatem te wszystkie topiki i posty są dość żałosnym przejawem lęku przed seksem. :classic_cool: