Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci wolicie dłuższe nogi u kobiet czy te krótsze?

Polecane posty

Gość gość

ma to dla was jakieś znaczenie czy bardziej na kształt patrzycie?

Gość gość
Wolimy krótkie jak u kaczki. Pociągają nas takie długie tułowie i krótkie nóżki o atletycznych kształtach.

Gość gość
Najgłupsze pytanie świata.;)

Gość gość
Kobieta dzieli się na pół ! Jedna połowa zaczyna się u stóp a kończy w połowie uda a druga zaczyna się w połowie uda i kończy na czubku głowy! Zapamiętaj sobie to zanim nazwiesz kogoś kobietą!

Gość gość
12:46 Wygórowane kryteria...

Gość gość
Wolimy krótkie, bo wtedy kobieta wygląda jak poduszkowiec jak się przemieszcza.

Gość gość
poważnie was pytam, bo wiem że wielu facetom podobają się niższe kobiety a one zazwyczaj długich nóg nie mają

Gość gość
Bzdura. Można mieć niskim i mieć długie nogi i wielkim jak kobyla a mieć krótkie. Tu chodzi o proporcje. Ja wole normalne.. bez przesady w żadna ze stron.

Gość gość
Faceci wolą te średnie i wyższe, nie ma takiego, który by się nie obejrzał za dłuższymi nogami... ale dowartościowuj się dalej karakańcu z nóżkami jak u kaczuszki :D

Gość gość
ale nikogo nie obchodzą proporcje, zwłaszcza facetów wyższa ma zawsze nogi dłuższe, które rzucają się w oczy a niższa krótsze i mało zjawiskowe, nawet jeśli proporcjonalnie są one bardzo dlugie

Gość gość
13:02 Ja jestem facetem

Gość gość
to dam wam przykład popaczcie sobie na nogi Scarlett Johanson, podobają wam się takie? kształtne ale krótkie czy i tak lepsze dłuższe w stosunku do tułowia?

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 13:04 Również śmieszą mnie te gadki o "proporcjonalności" w każdym tego typu temacie, pewnie te krótkonożne to wymyśliły, choć w realu nie ma to żadnego znaczenia tak naprawdę, a każda kobieta ma podobne proporcje nóg, tutaj nie ma jakiejś wielkiej różnicy.

Gość gość
Ma to znaczenie bo jeśli u jednej nogi stanowią dajmy na to 40% wzrostu a u drugiej 60% to chyba wiadomo że ta z 60% ma długie jawet jeśli ma 170, a ta z 40% ma 190.

Gość gość
żaden facet nie zwraca uwagi na to, czy nogi są krótkie czy długie w stosunku do kręgosłupa, liczy się dla niego zgrabność i ogólna długość nóg

Gość gość
Wy się tu takie nie podniecajcie kobyły bo te z długimi nogami wielkie piękności maja zazwyczaj dwa balerony sama długość to nic. Nogi muszą być szczupłe ładnie wyrzezbione itd..

Gość gość
Tobie nogi się zaczynaja przy kręgosłupie? TO WSPOLCZUJE :D

Gość gość
gość dziś ----> pocieszaj się dalej :D facet ma to w DUP/IE powtarzam, to kobiety tworzą takie wymysły (żeby się pocieszyć pewnie), a dla faceta liczy się to czy kobieta ma fajne nogi

Gość gość
"Wy się tu takie nie podniecajcie kobyły bo te z długimi nogami wielkie piękności maja zazwyczaj dwa balerony sama długość to nic. Nogi muszą być szczupłe ładnie wyrzezbione itd.." x hahaha! i wyszło szydło z worka, kolejny karakaniec próbuje się pocieszyć :D "dwa balerony" to mają zazwyczaj mają te niskie i krępsze, wyższe przeważnie mają zgrabniejsze nogi

Gość poszukujeuje
Nie wazne jakie, byle zgrabne i nie żyrafowate. Osobiście nie przepadam za długimi szynami bo wyglądaja jak jakieś połamańce

Gość gość
Pytanie idiotyczne. To tak jakbyś zapytała czy faceci wolą płaskie kobiety czy te z piersiami :D

Gość gość
13:19 Mam 170 wzrostu. Jestem karakanem? To ile Ty masz?

Gość gość
pytanie typu co wolicie małe cycki czy duże cycki :D

Gość gość
Co do cycków to faceci mają różny gust- nie każdy lubi cyce jak donice, ale nogi każdy woli dłuższe.

Gość gość
to skoro masz 170 to po c***j się tak rzucasz i szczekasz jak jakiś karakaniec, który ma 155 cm? nie możesz mieć krótkich nóg przy takim wzroście, poza tym jesteś dość wysoka

Gość gość
sugerujecie że faceci lubią tylko długie nogi i że to takie oczywiste? ja mam znów dłuższe nogi troche od tłowia a nawet mi sie takie krótkie kikuty jak u Johanson podobają

Gość gość
Steczkowska jest niska a ma ładne nogi, długie zgrabne. Doda też coś koło 160cm i ma krótkie, kaczkowate. Więc ważne czy są proporcjonalne no ale niestety to zależy od genów nie od człowieka.