Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posejdon28

Sex w 4 a pozniej.............??

Polecane posty

Gość Posejdon28

2dni temu mieliśmy sex z para po % w 4 z wymiana..........i nic nie pamiętamy ale tamci nagrali filmik jak moja sie bzykała z tamtym i powiem szczerze ze to jest koszmar. Oni sie rżnęli na całego.....ona mowila mu ze ma wielkiego a on ze ma ciągnąć mu do końca a pozniej te jęki podczas sexu bozeeeee

Gość gość
AHTUNG!!!!! zje‪b od ginekologów i wymiany partnerów w akcji :-O

Gość Posejdon28
i dodam jeszcze, ale oni tego nie nagrali, że doopa bolała mnie później, że chodzić nie mogłem. On zaspokoił ją i znęcał się na mnie, a ja nic nie pamiętałem :(

Gość gość
Debilu od krytyki ginekologów daruj sobie swe wypociny. Do autora nigdy nie uprawia się seksualnej bez pewnego zabezpieczenia pilnując by nie dorzucił ktoś do picia tabletki gwałtu. Mąż zawsze ma to pod kontrolą i nigdy nie zostawiamy czegoś w szklance do dopicia bo wtedy dorzuca ktoś tabletki gwałtu. Mnie raz ostro zerżnął dużym tak że do dziś pamiętam i mokra się robi cipka. Ale zdecydowaliśmy z mężem że był troszkę brutalny i wpychał prawie po jądra bo się nie mieścił i początek był bolesny. Co prawda miałam później silny orgazm ale po stosunku troszkę krwawiłam. Wiec z tą parą więcej nie uprawiamy seksu.

Gość o wilku mowa
gość dziś Debilu od krytyki ginekologów daruj sobie swe wypociny. Do autora nigdy nie uprawia się seksualnej bez pewnego zabezpieczenia pilnując by nie dorzucił ktoś do picia tabletki gwałtu. Mąż zawsze ma to pod kontrolą i nigdy nie zostawiamy czegoś w szklance do dopicia bo wtedy dorzuca ktoś tabletki gwałtu. Mnie raz ostro zerżnął dużym tak że do dziś pamiętam i mokra się robi c*pka. Ale zdecydowaliśmy z mężem że był troszkę brutalny i wpychał prawie po jądra bo się nie mieścił i początek był bolesny. Co prawda miałam później silny orgazm ale po stosunku troszkę krwawiłam. Wiec z tą parą więcej nie uprawiamy seksu.