Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

być podgladanym

Polecane posty

Gość gość

Zdarzało mi się odlewać się w parku lub lesie. Kilka razy przyuważyłem, ze jestem obserwowany przez kobiety ( niby przypadkiem ). Ponoc kobiety nie lubią podglądać. To chyba jednak nie jest prawdą

Gość gość
podglądają, podglądają, szczególnie inne kobiety!!!!!!!!!

Gość gość
kobiety podglądają inne kobiety ? Moja dziewczyna była kiedyś podglądana lub bardziej oglądana przez inną dziewczynę pod prysznicem w akademiku ale specjalnie się tym nie przejęła bo często jest więcej dziewcząt w łazience.

Gość gość
Malolaty podgladaja na plazy naturystow.

Gość gość
Taaa podglądają jak facet leje bardzo seksowny widok

Gość gość
Patrzyły się wymownie kretynie. To obrzydzenie było w ich oczach a nie pożądanie. .

Gość gość
jak lałem w parku i mój był dosyć napięty a jakaś kobieta zerkała to być może był to seksowny widok dla niej. Mnie po prostu rozpierało ciśnienie od kilkunastu minut i dlatego mi stanął

Gość gość
nawet przez moment nie przebiegła mi myśl że to pożądanie. Zreszta w takiej chwili myśli się tylko jak szybko się odlać

Gość gość
Co w tym przyjemnego podgladac kogos przy laniu? Na plazy naturystow to co innego.

Gość gość
oczywiście na plazy naturystów jest przyjemniej. Jeden stoi, drugi wisi i dynda.

Gość gość
ekshibicjoniści nie mają tu czego szukać

Gość gość
Ja prdl co może być interesującego w tym że mężczyzna szczy albo sra? faceci są naprawdę yebnięci jeśli wydaje im się że ktoś chciałby ich podglądać przy tych czynnościach :O

Gość gość
dla mnie to jest krępujące jak muszę przejśc obok takiego "lejacego"w krzakach przy chodniku. Zazwyczaj przechodze nie patrząc, za to smieszy mnie to niby rozgladanie sie "lejka" czy aby ktoś nie patrzy. Jakby bylo na co. Ci co tu piszą wyżej ze ktos ich niby przypadkiem podglada i to "z zainteresowaniem (śmiech!) to niestety ale fantazjują. Może dziewczynki 12-letnie z ciekawosci mogłyby, ale dorosła kobieta z calą pewnością nie, raczej przejdzie obok takiego podlewacza krzaczków bez zwracania uwagi. O zainteresowaniu kobiety swoją marną osobą, w takiej sytuacji możesz sobie tylko pofantazjować jeden z drugim.