Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obserwacje męskich spodni

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny patrzą. Dość często. Kupiłem niedawno jasne, cienkie, dopasowane spodnie, nie obcisłe, ale nie workowate. Gdy zakładam bokserki z "kieszonką" (gdzie fiutek musi być z przodu) lub nie zakładam bielizny (i sobie luźno lata w nogawce) to dość wyraźnie widać albo sporą wypukłość albo zarys w nogawce. W spoczynku mam jakieś 12cm długości i 12cm obwodu, więc trudno go ukryć :-) Ukradkowe spojrzenia lub szeptane komentarze koleżankom na ucho są wesołe. Lubicie takie widoki?

Gość gość
nikt nic?

Gość gość
wrzuć fotkę :P

Gość gość
hehe poka foto

Gość gość
ja mam w zwisie 14 i obwód 13.2 a jak stanie to 17,3 dl i 17.2obwod nie zauwazylem żeby laski patrzyly na moje krocze, ale jak byłem teraz na wakacjach i wychodziłem z morza (w wodzie długo nie siedziałem to się nie zdazyl skurczyć), to jedna laska na oko około 40 lat ale typowa suczka, seksowna, ala modelka perfidnie patrzyla prosto na k****a. pływałem w spodenkach, i jak wychodziłem z wody (spodenki zaczęły przylegać) to po jej spojrzeniu az sam spoglądnołem na swoje krocze bo myslełem ze może cos mi się przykleiło albo.... i mimo ze patrzyłem na nia to ona i tak patrzyła na dyndającego penisa

Gość gość
obleśne

Gość gość
do 16.55 kotku co jest dla ciebie obleśne, ze mój k***s wisi miedzy nogami, nie lubisz srednio-duzych k***sów czy co?

Gość gość
Jeszcze, k..., na forum motoryzacyjnym nawrzucaj linków do twojego mizernego siusiaczka, bo tu już jest wszędzie.

Gość gość
Jasne, ze kobiety patrzą :) Nie mowię o wszystkich ale z mojego otoczenia tak :) Nie zawsze z zachwytem a nawet często z niedowierzaniem, ze koleś siedzi tak rozkraczony i jeszcze w beznadziejnych spodniach :)

Gość gość
faceci też patrzą i to mnie niepokoi... :D :D :D