Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K1K2K3k4

Od Jutra? nie od dziś odchudzanie ktoś ze mna??

Polecane posty

Gość K1K2K3k4
Czemu smutnej Warszawie? Ja mam smutno... mieszkam na zadupiu nic nie ma basen 15 km, silownia tez... :(

Gość gość
To ja mam jeszcze gorzej. Na basen ok. 40 km, a silownie tworze sama. Co jakiś czas jakiś sprzęt dokupuje

Gość K1K2K3k4
Hej dziewczyny:) jestem dzis po 1h fitnesu.. nienawidze tego nogi mi wysiadaja:( i po 31 min orbitka :) juz wole:) jutro rano zaczynamy od diety tylko co jesc? Jak i ile? Podpowiedzcie!

Gość Edziaaaaaaaa
Mówicie, że pół roku? Ok, przetrawię. Nie chodzi mi o to, żeby schudnąć jakoś bardzo szybko, po prostu żeby na lato już być szczupła. Ćwiczenia zacznę jak wyzdrowieję, bo na razie chora jestem niestety :o

Gość Edziaaaaaaaa
A mówiąc ściślej mniej mi zależy na wadze niż na wymiarach ;) Bo wiecie, że waga to nie wyznacznik itd.

Gość K1K2K3k4
nic nie piszecie:( to sama sobie ustalilam ;p sniadanie: pomidor czerwony, pomaranczowy i papryka taka salatka:)

Gość K1K2K3k4
sama sobie pisze;p drugie sniadanie, serek wiejski z pomidorem i jabluszko do tego juz chyba 4 kubki cherbaty wypilam zielonej i czerwonej :D

Gość gość
K1 nie za drastyczna ta dieta ? Śniadanie to podstawa, musi być bardziej wartościowe:)

Gość K1K2K3k4
myślicie, że za mało? w sumie się najadłam:)

ja mam tak: śniadanie: 2 kanapki z chlebem razoweym, twarogiem chudym, łyżką niskosłodzonego dżemu (sama robiłam), albo rzodkiweką II śniadanie: jogurt naturalny i owoc (do wyboru: kiwi, jabłko, 2 krązki ananasa z puszki, kubek malin lub jeżyn itp.) Obiad: zupka warzywna, np rosół, krem z kalafiora i do tego sałatka i jakieś mięsko, np pierś z kurczaka, z indyka, stek wołowy Podwieczorek: to samo co na II śniadanie Kolacja: słatka z tuńczykiem, kurczakiem, omlet z warzywami, jajko na twardo

Warszawa smutna bo dusze się w bloku, chciałabym móc rano wyjść w pidżamie na dwór, posiedzieć wieczorem na tarasie a tu wszędzie ten hałas od samochodów, chwili ciszy nie ma, wszędzie kolejki w lidlach, na światłach, nigdzie nie można zaparkować auta a jak już jadę rowerem to w ciągu miesiąca 2 razy 100 zł mandatu dostałam od straży miejskiej za jezdę po pasach lub po chodniku.

Gość K1K2K3k4
W sumie masz rację, nie doceniam tego co mam wielki ogród, pola dookoła, balkon, taras, altanka------ przestrzeń :)

Gość Edziaaaaaaaa
Ja na śniadanie 2 jajka na miękko, oprócz tego nic. Zjadlabym bananka :(

Gość K1K2K3k4
Edziaaaaaaaaaaaaaaaa czemu nic? to nie dieta tylko katowanie sie:) ja planuje na obiad zupe krem z kalafiora:D macie jakiś przepis dobry?

Gość K1K2K3k4
U mnie obiad zupka kalafiorowa i ziemniaki i filet z piekarnika z surowka ze sloika ogorkowa- sama robilam pyszne wszystko:) au was?

Gość Edziaaaaaaaa
Na obiad makaron z mięskiem, kukurydzą i brokułami, potem bułka, a potem pączek. To tyle.. Zaraz myję zęby :)

Gość Edziaaaaaaaa
Ktoś tu w ogóle jeszcze jest? :o

Gość K1K2K3k4
Jaaaaa:)

Gość K1K2K3k4
A ja zaczelam diete oczyszczajaca. 3 dniowa jablkowa:) mija 1 dzien :p

Gość Niki_96
Właśnie się zastanawiam nad odchudzaniem. Nie mam jakiejś wielkiej nadwagi ale po prostu chciałabym się lepiej poczuć.. Myślę, że dobrą opcją tutaj będzie basen. Czy możecie coś polecić jeśli chodzi o północne rejony łodzi? Poki co myślałam o: https://stacjanowagdynia.pl/aquapark/baseny W sumie na fotkach wyglada to fajnie.. Jak tam to wyglada w rzeczywistości? Któraś z was chodziła? Można sobie w spokoju popływać? :)

Gość Edziaaaaaaaa
Ja bym chetnie chodzila na basen, ale nie mam jak ani kiedy :o Dzisiaj sobie trochę pofolgowałam z jedzeniem... A jak u was?

Gość K1K2K3k4
Hej:) ja sie trzymam ale wytrzymałam na diecie jablkowej 1 dzien! ale za to organizm mi sie oczyscil:D

Gość K1K2K3k4
a pływać nie umiem;p

Gość Edziaaaaaaaa
Proponuję zasadę: godzina 20- KONIEC JEDZENIA. Ja sobie to dziś wprowadziłam zobaczymy czy sie sprawdzi ;)

Gość gość
Witaj jeśli przeszłaś na dietę to polecam zakupić któryś z tych suplementów http://nplink.net/mcDOp3H6 http://nplink.net/uLDsbzpO te tabletki właśnie wspomagają odchudzanie i jak zaczniesz ćwiczyć przyspieszą spalanie tkanki tłuszczowej i poprawią ci metabolizm.Ja używałam te pierwsze mnie pomogły te drugie koleżanka stosowała i jej pomogły.Ja dzięki tym tabletkom pozbyłam się zaparć i ciągle wzdętego brzucha bo to był mój odwieczny problem,poprawiły moją przemianę materii dzięki czemu mój organizm zacząl szybciej spalać tłuszcze.Acha i nie zapomnij o piciu duuużo wody mineralnej.Powodzenia ;-) Pozdrawiam

Gość gość
Acha zapomniałam dodać jedz dużo płatków owsianych w różnej postaci np. owsianka,placuszki z płatków owsianych są bardzo zdrowe i mają dużo błonnika a najlepiej to zaczynaj od nich śniadanie.

Gość jali293
Hmmm.... nie trzeba jeść codziennie owsianek by zrzucać kilogramy;) ja jem rano 2 kromki chleba razowego z serkiem plus szynka jakieś warzywa na to i jajecznica z 2 jajek;) później jem owoce obiad z 2 dań później owoce i kolacja jakaś sałatka;) dodam iż biegam,chodzę na basen ;) do tego przyjmuję suplementacją African Mango http://afrikanmango.pl bardzo pomógł mi w pierwszych dniach utrzymać godziny bez podjadania;) schudłam już 6,5kg w miesiąc !

Gość Edziaaaaaaaa
Ja dzisiaj planuję ostry trening w domu :classic_cool: A tak w ogóle też tak macie, że jak robicie ćwiczenia, np. pompki to po chwili już wysiadacie i czujecie, że nie dacie rady? Ja tam mam :o Dlatego wtedy czekam aż trochę odpocznę, potem n*******lam znowu i tak z 10-15 powtórzeń, aż będę padać na łeb na szyję :P Aha i od następnego tygodnia załatwiam sobie basen :)

Gość gość
Można i od dziś, a na pewno wspólnie z mrrollo.pl, będzie się miało możliwość odpowiedniego schudnięcia.