Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszcześliwie zakochany w mężatce co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Kocham się w niej kilka lat i nie mogę przestać o niej myśleć. Będę ja kochał i czekał na nią do końca moich dni. Czy istnieje coś żebym o niej zapomniał ?

Gość gość
Tak, musisz ją przelecieć wtedy zobaczysz jaka jest rozjechana i ci przejdzie

Gość gość
dziś "kocham się w niej kilka lat i nie mogę przestać o niej myśleć. Będę ja kochał i czekał na nią do końca moich dni. Czy istnieje coś żebym o niej zapomniał ? " xxxxxx Tak. Tym "lekarstwem na zapomnienie" jest nowa miłość. Jestem panną i szukam faceta- zakochaj się we mnie. A mężatkę zostaw jej mężowi. Pozdrawiam.

Gość gość
pobzykasz to ci przejdzie.

Gość gość
Współczuje, sama mam to samo, on zajęty, a ja kocham i nie potrafię inaczej.

Gość gość
Tą pannę też sprawdź dzisiaj nie wiadomo ile razy była używana

Gość gość
pewnie sam nie jesteś wolny, ale dam ci podpowiedź, powiedz jej o tym, raz się żyje, może ona też ciebie kocha.

Gość gość
Ja nie chce innej. Ja chcę tylko jej. Ona jest moim ideałem i nie ma na świecie takiej drugiej :(

Gość gość
dziś -zapewniam ( choć w dzisiejszych czasach trudno w to uwierzyć)- nie była używana ani raz.

Gość gość
Nie zapomnisz, ale mozesz sie sprobowac pogodzic z mysla, ze bedziesz ja kochal i nigdy nie bedziecie razem, to bolesne ale takie podejscie pomoze Ci zajac sie swoim zyciem i innymi rzeczami. Inaczej bedziesz tracil czas na czekanie i cierpial. Ja jestem mezatka i jestem zakochana z wzajemnoscia w mezczyznie, ktory tez ma rodzine, nie ma miedzy nami romansu, nie ma za bardzo nadziei, przynajmniej w najblizszym czasie, zebysmy mogli byc razem, na razie nie potrafie poradzic sobie z tym uczuciem ale chcialabym wlasnie pogodzic sie z tym, ze nie bedziemy razem, uczucie pozostanie ale moze nie bedzie tej strasznej tesknoty i czekania.

Gość gość
19 49 ładnie napisałaś. Wiem że muszę pogodzić się z myślą że ma męża. Ciężko mi się zebrać żeby chociaż na trochę przestać o niej myśleć. Każda sekunda przy niej jest najszczęśliwszym przeżyciem mojego życia.

Gość gość
20.04-"każda sekunda przy niej jest najszczęśliwszym przeżyciem mojego życia." XXX Co to znaczy? Jesteście kochankami?

Gość gość
Tyle jest samotnych wartosciowych kobiet, ktore chciałyby kogoś poznać a Ty "usychasz" przy mężatce. Paranoja!

Gość gość
kochankami-nie ale bliskie relacje nas łącza.

Gość gość
19.46-"ona jest moim ideałem i nie ma na świecie takiej drugiej " xxx Tego "kwiatu na pół światu" naiwny chłopczyku!

Gość gość
dziś - więc po prostu gapisz sie tylko na nią jak "cielę na malowane wrota"? Jeśli to nia tajemnica- ile lat masz Autorze? Podejrzewam, że nie więcej jak 25-28. Chłopcy w tym wieku tak mają.

Gość gość
Powiedz jej co czujesz? Wstydzisz sie?

Gość gość
dziś - ale po co ma jej cokolwiek mówić?! Ona jest mężatką. Wpadnie mąż i ( delikatnie mówiąc ) "strzaska mu buzię". Czy Wy już tacy naiwni jesteście? Małżeństwo to małżeństwo. A szanowna Mamusia Pana Autora ( bo podejrzewam, że jest młody a może nawet bardzo młody!) też powinna mu swoją drogą "przetrzepać skórę".

Gość gość
Jakie relacje was łączą i jak często się spotkacie?

Gość gość
Odbić mężowi, trzeba walczyć o swoje szczęście czyż nie? Każdy tak powie, że o szczęście się walczy.

Gość gość
dziś -"odbić mężowi, trzeba walczyć o swoje szczęście czyż nie? " XXXX Walczyć O SWOJE SZCZĘŚCIE kosztem tamtej rodziny ( pewnie ona ma dzieci?)- przecież to egoizm w czystej postaci-czyż nie?!

Gość gość
a jeśli jest nieszczesliwa?

Gość gość
dziś -"a jeśli jest nieszcześliwa? " XXX Jej wybór- jej sprawa. Wybrała małżeństwo i przysięgała mężowi "miłość, wierność i UCZCIWOŚĆ MAŁŻEŃSKĄ". Przysięga zobowiązuje. Trzeba mieć charakter i trzeba mieć zasady.

Gość gość
Autorze czy ona wie o tym co do niej czujesz? Czy możliwe ze czuje to samo co Ty? Powinieneś jej powiedzieć o tym. Byc może oboje sie męczycie tkwiąc w tym?

Gość gość
dziś:21:36 Jej wybór- jej sprawa. Wybrała małżeństwo i przysięgała mężowi "miłość, wierność i UCZCIWOŚĆ MAŁŻEŃSKĄ". Przysięga zobowiązuje. Trzeba mieć charakter i trzeba mieć zasady. xxx Nawet gdy zostało się oszukanym i druga strona nie dotrzymuje przysięgi? Mieć zasady kpina z samego siebie. Nie wszystko jest białe.

Gość gośćblu
czasem ludzie tkwia w zwiazku jedynie z przyzwyczajenia i lepiej jest dla obu osob rozstac sie i znalezc kogos odpowiedniejszego. a takie zakochania w niedosieznym obiekcie czesto mijaja po skonsumowaniu zakazanego owocu;)

Gość gość
To trzeba wiedzieć czy jest miłość czy li tylko pożądanie.

Gość gość
a w dosiężnym obiekcie mijają przed skonsumowaniem traci się apetyt i koniec

Gość gość
Jeżeli ktoś chce burzyć związek dla samego pobzykania jak ktoś wyżej pisze to jest z jego strony draństwo.

Gość gość
22:15 gościu mylisz pożądanie które mija po skonsumowaniu z miłością bezwarunkową.