Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieszcześliwie zakochany w mężatce co robić ?

Polecane posty

Gość gość
Nigdy w zyciu nie dam dostepu do siebie glupiemu debilowi tylko dlatego ze kiedyś wybrałam meza ! a teraz za to debil sie msci bo mu kasa mojego ojca nie smierdzi.Niedoczekanie jego !Nigdy w zyciu do naszej rodziny sie nie dostanie!

Gość gość
Owszem duzo ma !bo nie wazne ze mam chlopa i tak przez lata wychowuję je tak jakbym była zupełnie sama mało tego musiałam sie zmagac ze wszelkimi mozliwymi przeszkodami i utrudnieniami .Niejedna by nie podołała a ja dałam radę..nie raz nawet zabierając ze sobą 3 letnią corkę autobusem na zajecia zeby zaliczyć połrocze.Zajecia 5 razy w tyg po 5 h.prez 2 lata .potem kolejne dwa po maturze.

Gość gość
Już dałaś:) masz z nim dwójkę dzieci:) nie masz rozwodu:)

Gość gość
Piszesz, że Twój mąż jest skürwielem dla swojego syna. Trwasz w tym chorym związku, więc świadomie zgotowałaś własnemu dziecku piekło i jeszcze twierdzisz, że to wszystko dla Niego. Nie dla dziecka się męczysz, tylko dla Eucharystii.

Gość gość
Dopoki oni beda sie krecić obok mojej rodziny dopoty nezsnie poginię !Proste.Nie debil nie mysli ze ułatwie mu dostep do mnie. Cocbym miaładzien w dzien w pisuszje wyć na swojeą niedolę to takiej satysfakci i ułatwienu mu nie dam!Nie ma mowy.

Gość gość
???? o co chodzi?

Gość gość
S to nie temat o twoich życiowych rozterkach tylko o facecie zakochanym w mężatce jak chces gadać załóż swój własny temat i daj na luz bo tego sie ju słuchać nie chce. Masakra

Gość gość
..włosnym uporem doprowadziłam do tego ze mieszkam w swoim domu! x Twoj dom? Przecież nie masz rozwodu, nadal mieszkasz z mężem. Masz akt notarialny na swoje nazwisko? Bo jak nie to nie jest Twój dom tylko wspólnota małżeńska.

Gość gość
Co robić? Odbić mu ją .

Gość gość
No własnie!temat nie jest moj wiec co znaczy zaczepka z 1.32i kazdy następny wpis??zwykłe ciągnięcie za jezyk i atakowanie .nic wiecej Ja nawet nie liczyłam na to ze autor zatrzyma sie jakos specjalnie przy moim komentarzu ot po prostu skomentowałam i tyle tymczasem ty musiałaś kolejny raz zrobic ze mnie idiotke i nie wiadomo kogo jeszcze.Nie przyszlam tu z zamiarem rozpisywania sie o swim zyciu Jeden debilny wpis a ty pociaglas temat na cała noc!po co ?i tak lepiej wiem jak było i nikt mi nie bedzie nic wmawiał.!Z Tomaszem nie bede i niech wybije to sobie raz na zawsze z tego głupiego łba !Przez ciebie nie wyspie sie na egzamin.!

Gość gość
7.53.Oddaj to Bogu.On wie najlepiej.Ide spać.s

Gość gość
Ręce opadają, nie zdasz egzaminu przez jakiegoś gościa z kafe;) Zwal wine i koniecznie napisz zażalenie do dyrektora czy dziekana, że przez gościa z internetu nie zaliczylaś egzaminu, może zrozumieją:)

Gość gość
Najpierw dają doopy byle komu a potem płaczą jaki to ich okrutny los spotkał :D I jeszcze się rozmnażają, matka debilka a ojciec "sadysta" -super perspektywa dla dziecka - ale one niewinne jak łza :D Dla dobra dziecka to powinnyście sobie podwiązywać jajowody przed jakimkolwiek seksem żeby czasami wpadki nie było, biedne dzieci teraz cierpią w patologii bo nie potrafiłyście majtek na tyłku utrzymać, wy biedne zmuszane do małżeństwa matki polki. Rzygać się chce. I jeszcze myślą, że jak napiszą długie wywody jakie to one skrzywdzone to ktoś im będzie współczuł, a tu zaskoczenie :D

Gość gość
S z górek dzieci dwoje- to paranoja pieniacza! ona wszędzie widzi zaczepki, nawet na białym tle pulpitu. aż mi wstyd że mam takie samo imię :(

Gość gość
Z Tomaszem nie bede i niech wybije to sobie raz na zawsze z tego głupiego łba !Przez ciebie nie wyspie sie na egzamin.! x A kto to jest ten Tomasz? O nim nigdzie nie wspominałaś w swoich wypocinach.

Gość gość
Idź do fryzjera, kup fajne ciuchy i zaproponuj jej spotkanie i dobrze sciemniaj.

Gość gość
9.40 to co robisz jest karalne!.A ty gosciu powyzej na cale szczescie nie decydujesz kto z kim sie wiaze i z kim wybiera narzeczenstwo.Dobrze ze nie z tobą bo byłoby jeszxze gorzej.Kto to jest Tomasz ani kuzwa ten co robi cyrk o to ze wyszła za meza i ze jego wybrała.Rozwala jej związek.Sledzi gnoi i obraza.

Gość gość
11.54.Takie gowniane rady mu dajesz?myslisz ze to wystarczy?to śmieszne !

Gość gość
daj lepsza rade a nie tylko wulgaryzmami sypiesz

Gość gość
Z kim Ty piszesz kobieto? Myślisz, że tu wszyscy scanuja Twoje życie? Tyle wiemy co sama o sobie napiszesz. Nie chcesz aby ktoś kojarzył Cię z innych postów to przestań wywlekac swoje prywatne życie na publicznym forum. Straszyć to se możesz swoje dzieci. Sama klepiesz na prawo i lewo a teraz pretensję, że ktoś Cię rozpoznaje.

Gość gość
Tomasz icała jego rodzina do głowny moj problem od wielu lat..ciagle sie wpiwrdalają we wszystko i roznoszą oty..intrygują donoszą krytykują manipujują kreca sie wokoł mojej rodziny i ciagle sie ich o wszystko dopytują na temat mojego zycia prywatnego.Nie dociera do nich ze mam dzieci i meza.!Problem zaczął narastac kiedy Ewelina zona brata mojego meza a ich chrzesnica i zarazem kuzynka Tomasza tu zamieszkała.Rzygam już nimi i tym co rovią w moim życiu.To przez nich mam priblemy w pracy i wszedzie gdzie sie da.To oni w moim imieniu oskarzyli niewinnego człowieka.Wszelkie zlo od nich i od mojego i rodziny mojego meza pochodzi.Gdyby mąż i jego rodzina byli wierzący ti byłovy inaczej i gdyby ci drudzy nie ingerowali i nie wchodzili z butami w moje zycie robiac mi bydło koło tyłka to też było by inaczej.Juz dawno powinnam ich pozwac za te brednie co wygadują...ze to niby mąż mnie zgwałcił albo ze dziecko nie jest jego albi ze mialam nig wie ilu bo obserwowali ze co chwile inne auto stało pod moim domem.Idioci nie rozumieli ze moj narzeczony przyjezdzal do mnie aurami klientow.!To jest chore rozpowiadac o gwaltach czy robic z kogos kurwe czy cpunke.Chore i ja juz dawno powinnam ich za to pozwać do sądu.s

Gość gość
12.50.O stalker sie odezwał "Straszyc to se mozesz swoje dzieci"-wszedzie cie rozpoznam gnoju!Kropka w kropke tu powtorzyłeś to zdanie.

Gość gość
Nie odpisuje jej to da spokój.

Gość gość
Najpierw wy dajcie mi spokoj wszedzie zwlaszcza w pracy i w srodowisku w ktorym zyję.Rozpowiadac miedzy ludzmi takie rzeczy to jest normalne??nie mam na mysli forum!!

Gość gość
Znajdz moje ip S;) A jak znajdziesz to i tak nic mi nie zrobisz bo prawo jest po mojej stronie.;)

Gość gość
Kochać, jak to łatwo powiedzieć...

Gość gość
Jak ma sie czuć dziecko ktore słyszy w pracy ze jego matka jest szmatą??ze on ma słabe geny po swoim ojcu albo ze jest dzieckiem z gwałtu?Za to jest sąd!!tak samo za rozpowiadanie w miejscu pracy i szkole corki ze jestem cpunką..pijaczką i prostytutką..to samo podburzanie pracownikow i szefa ze niby komuś zwiazek rozwaliłam Ciekawe komu??Albo ze mam kochankow.Już gorszych rzeczy to chyba nie da sie wymyslić żeby kogoś zniszczyć prawda?To nie ja powinnam sie wstydzić tylko osoby ktore tak podle i niemoralnie sie zachowują wobec mnie i moich dzieci.s

Gość gość
Poki co to mam daleko i gleboko Twoje życie realne. Ja Ciebie czytam tu na forum i tu odpowiadam. Szczerze to nie wiem czy Ty jesteś kobieta bo na forum to każdy może napisać co chce i być kim chce a więc możesz mnie cmoknac w......:)

Gość gość
13.06 Bzdura !!prawo jest po mojej stronie gnoju!!