Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alergia odczulanie

Polecane posty

Gość gość

Mamy się z mężem zastanowić nad odczulaniem syna. Uczulenie min na kurz i brzoze. Nasza pani dr nie powiedział ile to konkretnie nas będzie kosztowało tylko kazała przemyśleć temat. I tutaj moje pytanie jaki jest koszt takiego odczulania. I czy skuteczne ono jest?

Gość gość
Ja się odczulałam na roztocza właśni,e było to już pare lat temu a i samo odczulanie trwało ok 5 lat. Powiem tak-teraz nie ma po mnie niemalże śladu alergii a mam też astmę oskrzelową i nie mam problemu z dusznościami, kaszlem.Same zastrzyki aż takie drogie nie były(ale to było dość dawno). Płaciłam wtedy ok 100zł, może trochę ponad 100 przy wykupie recepty. Warto nie oszczędzać na zdrowiu dziecka i wydać nawet i 400zł. Nie leczona alergia prowadzi do astmy.

Gość gość
Ja niedawno byłam na badaniach w pracowni alergologii http://alergomed.com.pl/ i czekam na wyniki. Także mam uczulenie które uaktywniło się dopiero niedawno.

Gość gość
Jaka jesteście z tych okolic to mozecie zasięgnąć porady tego alergologa www.ledanlodz.pl. Mają dobrych specjalistów w tej dziedzinie.