Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

15 kg za dużo a w grudniu zjazd szkolny, HELP ME!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Pomocy!!! W grudniu mam zjazd klasy z liceum po 15 latach od ukończenia szkoły. Niestety przez problemy z tarczycą trochę przybrałam... no nie mam mowy, żebym się tak pokazała. Jest okazja żeby się zmotywować. Co mi proponujecie? Uprzedzam nie zamierzam się głodzić - sport, zabiegi? HELP ME!

Gość gość
Witaj w klubie tarczycowym... no jest problem aby utrzymać wagę w ryzach. Sport będzie jak najbardziej wskazany, moze basen jeśli umiesz pływać. No i dietetyk też by Ci pomógł, bo nie miałabyś hardej diety. Powodzenia

Gość gość
Sport przede wszystkim, bo skoro jesteś zmotywowana, to nawet po zjeździe będziesz być może miała ochotę nadal ćwiczyć. Rower jest też świetnym urządzeniem, nie obciąża stawów nawet jak masz parę kilo za dużo. No a teraz są dobre wyprzedaże np w Media expert.

Gość neni241
Ja również zaczęłam się odchudzać;) już miesiąc jestem na diecie;) jem regularne posiłki, biegam 3x w tygodniu oraz ćwiczę z Mel B;) do tego przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl bardzo przyśpiesza metabolizm;) oraz zmniejsza łaknienia co dla mnie to bardzo ważne;)

Gość gość
Przy odchudzaniu nie wolno sie głodzić.Jedz co 3 , maksymalnie 4 godziny . Jeżeli chcesz żeby było naprawde efektywnie , stosuj na początku , wręcz do bólu - diętę rozdzielną. Jak mięso to samo , bez niczego .Jak ziemniaki to ze startą marchewka albo z kiszonym ogórkiem.Jedzenie będzie trochę udziwnione ale to przez jakiś czas. Potem możesz troche pokombinowac ale zobaczysz takim sposobem , nie będziesz głodna a kilogramy poleca szybko. Wiem z autopsji. Do grudnia zobaczysz super efekty. Ah , oczywiście aktywnośc fizyczna , koniecznie.Ja biegałam.