Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarny protest

Polecane posty

Gość gość

POPIERAM

Gość gość
Ja tez popieram!!!!!

Gość gość
No dziwne aby popierał ktoś kto siedzi tu ,intelekt sie kłania haha

Gość Morderca mordercow
Popierracie zasrance ! ? A gdyby Wasze mamy Was usunely chore poj... to fajnie by bylo nie ? Mniej idiotow to na pewno! Nie chcesz dziecka to sie naucz ZABEZPIECZAC !! albo usun cala macice w pizdu i nie ma tematu ! A nie mordercy !!!!! Zmanipulowal Was rzad i telewizja !! Kiedys tego nie bylo i kazde dziecko sie wychowywalo zdrowe chore z gwaltu !!! A jak zostalas zgwalcona to nie musisz od razu dziecku szansy nie dawac oddaj do ADOPCJI jest duzo ludzi ktorzy pokochaja jak swoje !!! Tak dziecko zasrance nie komorke ! Zero sumienia ! W dupach sie Wam poprzewracalo !! Kobieta nie ma praw wyboru masz wybor na edukacje seksualna sie wybierz i masz wybor albo usun macice cala albo urodziv i oddac do adopcji niech to dzieciotka tez ma szanse spelniac swoje marzenia TAK JAK TY SPELNIASZ a nie na stracie mu zabierasz zycie. Malolaty zaczna sie puszczac jakie konsekwencje tego zadnych bo moga usunac " problem " powtorze W DUPACH SIE WAM POPRZEWRACALO !! Kiefys nie bylo pieniedzy i ludzie po 5 dzieci mieli kury krowy kaczki jadly i zdrowsze niz to spoleczenstwo naswietlone telewizyjnym gownem !!! A potem usunie i po kilku latach jednak chce miec dziecko i co powiesz swojemu dziecku wiesz co mialbys braciszka / sjostrzyczke ale modna byla aborcjaa i usunelam ta komorke ale Ciebie kocham. Ciaza zagrazajaca zyciu to co innego. Fakt faktem zgodze sie ze tu jest temat do dyskusji... a jak pozowlicie na aborcje to bedzie po prostu chore ludzie zaczna to odbierac jako mode mode na usuniecie komorki haha... zabawne przestalo to byc. Macie prawo glosu bo zyjecie ! Dajcie zyc innym !!!

Gość gość
Brawo za bardzo mądrą wypowiedz.Mamy jedno najważniejsze prawo dadne nam przez Boga ,a ono mówi NIE ZABIJAJ.

Gość gość
Też mnie to zadziwia ,że potem ta banda morderców zasiada do wigilijnego stołu ,obchodzi każde swięta i zachwyca się wizytą papierza . Ja pi ...ole jaka obłuda.

Gość gość
A ja mam to gdzieś, aborcji na życzenie i tak w Polsce praktycznie nie ma.

Gość gość
szkoda ze lewaków matki nie usunely poki byl na to czas

Gość gość
aborcja to temat zastepczy ludzie! obudzcie sie bo znow nas sprzedaja

Gość
@ gość dziś A ja mam to gdzieś, aborcji na życzenie i tak w Polsce praktycznie nie ma. << Aborcji na zyczenie jest okolo 180tys przypadkow rocznie, wiec zakazy moga sobie wsadzic gleboko w przykoscielne tylki !