Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z przyjacielem "gejem"

Polecane posty

Gość gość

Cześć, chciałabym żeby ktoś zupełnie nie związany na to spojrzał ze swojej perspektywy. Pół roku temu w końcu cos wybuchło miedzy mną a moim długoletnim przyjacielem. Potem ze względu na pracę musiałam się przeprowadzić na drugi koniec polski i mimo telefonów, facebooków i innych, wiadomo-kontakt nie był juz tak owocny. Potem związałam sie z innym facetem i moj przyjaciel się na mnie obraził. Jak ich poznałam to nie mógł sie przełamać chociażby na jedno miłe zdanie. po czym triumfalnie oznajmił ze jest gejem(!) zamurowało mnie, tym bardziej, że jak go pytam o jego życie seksualne to on nie kryje obrzydzenia seksem homoseksualnym. Jak sie widzimy sami albo pójdziemy "na jednego drinka" to zawsze lecą komplementy w jedną i drugą stronę, czuć i widać, że cos miedzy nami jest. Ostatnio pojechałam z nim na wesele do jego znajomej to na parkiecie było już bardzo gorąco, ciagle mnie dotykał i nie spuszczał z oczu. Ja ju tez nie wiem co mam myślec bo mam faceta z którym jestem szczęśliwa ale jak widzę się z tym moim przyjacielem to jakby cały świat zostawiam gdzieś za sobą.

Gość gość
może Cię czymś zarazić.Lepiej zerwij tą znajomość